Noutati de la BenQ

Noutati de la BenQ
  calendar_month        
BenQ, lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de proiectoare, lanseaza noi game de proiectoare cu tehnologii orientate catre protejarea mediului inconjurator si cresterea duratei de viata a lampilor, dar si primele camere foto digitale cu efectele unei camere profesionale.

Vizionarea de calitate a filmelor pe monitorul GL2750HM - 27" LED

Pentru vizionarea unui serial sau pentru vizualizarea documentelor de la birou, noul BenQ GL2750HM, cu diagonala de 27 inci este o alegere inspirata. BenQ GL2750HM cu tehnologie LED este un monitor multimedia care se incadreaza perfect la birou sau acasa, avand in acelasi timp un pret accesibil. Redarea scenelor de miscare este realista, iar datorita timpului de raspuns de 2 milisecunde, imaginile sunt clare, fara distorsiuni. Tehnologia BenQ Senseye® 3 Human Vision livreaza cele mai bune imagini in oricare dintre cele sase moduri presetate de vizionare: Standard, Movie, Game, Photo, sRGB si Eco.

Camere foto diogitale pentru persoanele care nu au o pregatire speciala in fotografie

Combinand avantajele unei camere point and shoot cu efectele unei camere profesionale, BenQ GH600 si GH700 dispun de zoom optic 21x, un senzor CCD de 16MP, stabilizator optic de imagine si display LCD pe care pot fi vizualizate cadrele preluate. Camerele dispun si de tehnologie HDR pentru ajustarea automata a luminozitatii si a contrastului pentru fotografii de calitate. Poti captura peisaje splendide folosind modul Panorama, si te poti juca cu efectele filtrelor de culoare. Noile camere digitale BenQ GH600/GH700 permit filmarea la rezolutie HD/FullHD, cu 30 de cadre pe secunda, filmare declansata prin simpla apasare a unui buton.

BenQ MW851UST - proiector pentru salile de clasa
51213.jpg


Echipat cu noua tehnologie SmartEco, care permite reducerea consumului de energie a lampii cu pana la 70%, noul proiector BenQ MW851UST cu proiectie de la foarte mica distanta se adreseaza in primul rand mediului educational, fiind perfect pentru salile de clase. BenQ este prima companie care a inclus tehnologia ImageCare in proiectoarele DLP, dezvoltand tehnologia SmartEco, prin care sunt imbunatatite performantele energetice ale acestor produse in salile de clasa. Ajustand automat puterea lampii in functie de continutul redat de proiector, tehnologia SmartEco, ajuta la economisirea energiei electrice si la cresterea duratei de functionare a lampii, fara a compromite calitatea imaginii.

Pe langa avantajele oferite de tehnologia short-throw, reducerea consumului de energie si designul fara filtre speciale de praf, BenQ a adaugat noilor proiectoare interactive si o serie de tehnologii avangardiste adaptate mediului educational. Suportul LAN faciliteaza centralizarea materialelor pentru proiectie, favorizeaza controlul si managementul continutului si predarea fara ajutorul unui computer. Difuzoarele incorporate si intrarea de microfon sunt ideale pentru scolile care nu vor sa cheltuiasca resurse suplimentare pe un sistem audio separat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

[][][][][][][][][][][][][]
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right