Odorizantul inteligent

Odorizantul inteligent
  calendar_month        
SC Johnson lanseaza Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic, primul si unicul odorizant automat care iti improspateaza locuinta in mod inteligent: dotat cu senzor de miscare, Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic iti "simte" prezenta in camera si actioneaza imediat, pulverizand un parfum proaspat si revigorant.

Ulterior, odorizantul actioneaza la fiecare 30 de minute, atat timp cat simte miscare in camera.

Iar daca iti doresti un plus de prospetime, poti folosi butonul de extra parfum, special creat pentru astfel de momente. In lipsa ta, Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic isi conserva parfumul, ceea ce il face sa dureze mai mult.


75449.jpgIti plac parfumurile ambientale pentru ca iti personalizeaza locuinta si te fac sa te intorci cu placere acasa. Modelele clasice iti ofera un control scazut, pulverizand parfumul la intervale regulate de timp, indiferent daca te afli sau nu acasa.

In schimb, Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic iti ofera cea mai confortabila solutie de improspatare a aerului, mentinand ambianta placuta a locuintei cu un efort minim din partea ta.

Design-ul placut si dimensiunile reduse iti permit sa plasezi odorizantul Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic oriunde, ca obiect de decor.

75450.jpgIncepand din luna iulie, cauta in magazine noul Glade Sense&SprayTM pulverizator automatic in variantele de parfum ale aparatului Lilly of the Valley si Clean Linen, iar apoi reimprospateaza-ti locuinta cu una din cele trei rezerve aromate oferite de Glade: Magnolia & Vanilla, Lilly of the Valley sau Clean Linen.

Preturi recomandate: 31,58 RON - aparatul si 11,92 RON - rezerva.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cateva idei despre dragoste
  • person

    "cel mai sigur semn ca cineva nu este importanteste silinta cu care isi da importanta."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sneakers dama Zuper Bej
Shop Ele.rochevron_right