Philips - obsesie pentru sunet, din 1927

Philips - obsesie pentru sunet, din 1927
  calendar_month        
Philips va prezinta cele mai noi sisteme de sunet, dotate cu cele mai avansate tehnologii, adevarate inovatii, menite sa va aduca in propria locuinta sunetul pur, autentic, cu toate detaliile sonore create de artist. De aproape un secol, Philips este obsedat de sunet, de acel sunet care va poate afecta viata, de acel sunet care va poate purta spre locuri unde va pierdeti in forta sa expresiva, de sunetul pe care il puteti simti.

Aceasta obsesie a inceput acum aproape un secol. Pe masura ce Philips a introdus inovatii care aduceau o calitate din ce in ce mai buna a sunetului, de inalta fidelitate (Hi-Fi), din ce in ce mai multi oameni au devenit emotionati si interesati de sunetul impecabil. Acesti oameni, din intreaga lume, au crescut si s-au dezvoltat impreuna cu Philips, care s-a adaptat dintotdeauna nevoilor consumatorilor. De la productia primelor radiouri accesibile publicului larg (incepand cu 1927), primele inregistrari pentru gramofon la Philipgraf (1930), sunetul sereo (1938), la introducerea amplificatoarelor Hi-Fi (1954) si pana la inventarea casetei audio si a CD-ului (1979, impreuna cu partenerii sai, comercializat pe scara larga din 1983), Philips a ajutat piata audio sa se dezvolte. Atat ca suporturi de inregistrare audio, cat si ca echipament audio, venind cu inovatii semnificative care au adus sunetul autentic in casele oamenilor, acel sunet pur, pe care il poti simti.

De fiecare data cand Philips a introdus o inovatie, aceasta a avut un impact semnificativ asupra modului in care oamenii ascultau sunetul. Cu caseta audio, oamenii au putut asculta pentru prima data muzica in miscare - o revolutie la timpul sau. Apoi CD-ul a adus o mai buna calitate a sunetului, design slim si posibilitatea de a trece de la o melodie la alta imediat - o alta revolutie in acele timpuri. Iar eforturile nu s-au oprit aici: Philips a participat la dezvoltarea a diverse formate de DVD si a standardului Blu-ray, impreuna cu partenerii sai.

Si acum Philips joaca un rol important in dezvoltarea acestei piete. Toate echipamentele audio proiectate sunt evaluate si verificate de catre un grup de ascultatori instruiti, cunoscuti in laboratoarele de sunet Philips ca "Urechile de aur (Golden Ears)". Acesti ascultatori sunt supusi testelor oarbe pentru a determina cel mai bun sunet pentru sistemele audio Philips. Obsesia de a reda sunetul autentic se oglindeste in cele mai recente sisteme audio Philips, prin tehnologii, cum ar fi SoundSphere (2010 - se concentreaza pe interferenta minima si creeaza un sunet mai natural), 360Sound (2010 - cu drivere pozitionate inovator pentru a crea sunetul surround perfect) si ClariSound (2011 - se concentreaza pe detalii infuzate cu textura si caldura). si povestea merge mai departe, prin crearea gamei de sisteme Fidelio care, pe langa sunetul pur, aduce conectivitate maxima.
76111.jpg


Tehnologiile si produsele audio Philips

Tehnologia 360Sound

Sistemele Philips dotate cu aceasta tehnologie sunt proiectate, in mod unic, cu trei drivere in fiecare boxa satelit, una frontala si doua laterale, tintindu-le pe cele care sunt in unghi, pentru a proiecta un sunet ametitor in jurul tau. in plus fata de principiul dipolilor, Philips uitilizeaza un algoritm pentru a imbunatati efectul de sunet captivant. Construit cu componente acustice premium precum tweetere cu dom, magneti Neodymium si amplificatoare digitale de clasa D, tehnologia 360Sound asigura un sunet exceptional din toate unghiurile, oferindu-va o adevarata experienta cinematografica in propriul camin.Aceasta tehnologie este disponibila la gama de sisteme Home Theatre, printre care se numara si premiatul EISA 2010 Philips HTS9520.
Pret Philips HTS9520 - 4199 lei
51228.jpg


Tehnologia SoundSphere

Simtiti gloria si energia muzicii in timp ce tehnologia SoundSphere reda fiecare nota exact cum a intentionat artistul. Ofera un sunet natural, clar si profund. Ascultatorul va percepe muzica atat de natural, incat va avea impresia ca artistul ii ofera un concert live. Fiecare boxa SoundSphere este dotata cu un tweeter plasat deasupra incintei principale. Tweeterul poate emite sunetele mai clar si in mod omnidirectional. Crossover-ul audio de precizie si pozitionarea atenta a difuzorului de medii asigura o reducere a interferentelor si un sunet mai clar si mai precis.
Aceasta tehnologie este disponibila la microsistemele DVD Hi-Fi MCD900 si Mci900 (premiat EISA 2010).
Pret Philips MCi900 - 4099 lei

Tehnologia ClariSound

Readuce la viata muzica printr-un sunet imaculat si detaliat, infuzat cu textura si caldura. Un tweeter montat in partea de sus a boxei emite un sunet imbogatit cu o claritate de exceptie, in timp ce un woofer super-eficient din fibra de sticla asigura o ambianta sonora ampla, care inunda orice camera. Performanta sonora pura este echilibrata de un bas bine definit, datorata tehnologiei inovatoare de port pentru bas de la Philips. Un tweeter tip Soft Dome asigura reproducerea realista a detaliilor vocale si instrumentale, pentru a va putea bucura de toate nuantele dinamice si emotionale ale productiei originale.
Aceasta tehnologie este disponibila la sistemul multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate MCi8080 si WMS8080 (premiata EISA 2011).
Pret Philips MCi8080 - 3199 lei
Pret Philips WMS81080 - 3999 lei
76110.jpg


Tehnologie Crystal Clear Sound

Cu tehnologia Crystal Clear Sound de la Philips, cu twetere soft-dome premium, veti putea acum sa distingeti si sa apreciati fiecare detaliu al sunetului, asa cum si-a dorit interpretul sau regizorul. Tehnologia premite reproducerea fidela, precisa si fara distorsiuni a sunetului - indiferent daca este un film de actiune, un musical sau un concert live. Sistemele Home Theatre de la Philips cu Crystal Clear Sound reduc la minim procesarea sunetului, pastrand puritatea continutului audio original, rezultand un sunet mai fidel, pentru cei mai pretentiosi ascultatori.
Aceasta tehnologie este disponibila la sistemele premiate EISA 2011 Philips HTS9221 si Philips HTS9241. Pret: 2999 lei.

Pasul urmator: tehnologie si conectivitate

Gasiti tehnologia care reda sunetul pur si conectivitatea adaptata cerintelor pietei si nevoilor consumatorilor in cele doua sisteme dezvoltate anul acesta: noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone/iPad Philips Fidelio cu boxe SoundSphere si noul sistem multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate WMS8080.

Noul sistem de andcoare pentru iPod/iPhone Philips Fidelio SoundSphere DS9800W este rezultatul a doua linii de produse, cunoscute pentru calitatea sunetului, SoundSphere si Fidelio, pentru a le aduce iubitorilor de muzica cea mai completa experienta audio, alaturi de o fidelitate desavarsita a sunetului. Combinand functionalitatea impresionanta a sistemelor de andocare din gama Fidelio, cu calitatea superioara a sunetului oferita de tehnologia Philips SoundSphere si Airplay de la Apple, DS9800W ofera un sunet autentic, natural - in timp ce dumneavoastra tineti playerul in mana, fara sa il andocati, pentru ca reda perfect muzica printr-o conectare wireless (AirPlay necesita versiunea iTunes 10.1 sau mai recenta si iPhone, iPad, sau iPod Touch cu iOS 4.2 sau mai recent. iTunes, iPod, iPhone, iPad, AirPlay sunt marci inregistrare ale Apple Inc.). Calitatea uimitoare a sunetului pe care sistemul de andocare Philips Fidelio SoundSphere o ofera se datoreaza chiar designului sau. Designul curbat al boxelor, din lemn, impreuna cu tweeter-ele externe pozitionate deasupra ambelor boxe, fac ca Philips Fidelio SoundSphere sa distribuie sunetul in toate directiile pentru o auditie mai profunda si mai ampla, cu interferente reduse la minimum.
Pret Philips DS9800W - 3149 lei

76109.jpgNoul sistem multiroom Wi-Fi de inalta fidelitate WMS8080 (MCi8080 si NP3300/3500/3700/3900) asigura un sunet incredibil de clar si cristalin, datorita tehnologiei ClariSound. Conectivitatea si usurinta utilizarii sistemului Philips Multiroom Hi-Fi ofera acces la toate melodiile preferate, oriunde v-ati afla in casa, fara neplacutele cabluri, fara efort si fara a compromite excelenta calitate a sunetului. Combinat cu cea mai noua gama de playere audio de retea de la Philips (NP3300/3500/3700/3900), acesta ofera o experienta muzicala care iti taie respiratia, in fiecare camera a casei, transmitand wireless muzica sau aplicatii muzicale precum Spotify de pe PC/MAC sau direct de pe hard-drive-ul de 160 GB. Imbogateste-ti experienta multiroom cu smartphone-ul tau, multumita aplicatiei Philips MyRemote disponibila pentru Apple & Android.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right