Protejati-va de canicula! Consumati sucuri proaspete!

Protejati-va de canicula! Consumati sucuri proaspete!
  calendar_month        
Sucurile fresh, cocktail de energie si vitamine, sunt esentiale pentru a trece cu bine de canicula.

Hidratarea combinata cu substantele nutritive si antioxidanti, fac din fresh un prieten de neinlocuit atunci cand temperatura trece pragul de toleranta.

Insa canicula lunilor de vara are si partea ei buna: tarabele pietelor abunda de fructe si legume, care mai de care mai apetisante, proaspete, colorate, incat e pacat sa nu profiti si sa ii dai organismului tau un boost de sanatate.

Acum iti poti prepara si singur sucurile favorite. Alegeti fructele preferate si prepara-ti un suc la noul storcator Zelmer 496.

Combinatiile sunt limitate doar de imaginatia fiecaruia iar cu Zelmer 496, poti prepara 1 litru de suc pe minut. Cu gura larga de alimentare, un container pentru reziduuri de 3,5 litri si sita din otel inoxidabil, este instrumentul perfect pentru a prepara tot feluri de delicii estivale, colorate, hranitoare si hidratante.

Storcatorul functioneaza in doua trepte de viteza, plus functie turbo, poate prelucra chiar si fructe intregi, iar separatorul de spuma al colectorului, garanteaza mereu un suc de cea mai buna calitate.

Copiii vor adora combinatiile de pepene galben si pepene rosu, sucul de morcov, atat de bogat in vitamina A, sau combinatiile exotice de kiwi, mango si fructul pasiunii. Nu in ultimul rand, Zelmer 496 este usor de curatat, fiind necesara o simpla clatire cu apa rece.

Storcatorul Zelmer 496 este disponibil in Flanco, la pretul de 349 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Am nevoie de sfaturile voastre
  • person

    "iubesc cu pasiune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right