Rame inedite pentru fotografii

Rame inedite pentru fotografii
  calendar_month        
Cu totii facem zeci de fotografii pe care le inchidem in PC-uri si ne uitam la ele din cand in cand. De ce sa nu le dispunem prin casa si sa le schimbam in mod constant? Am gasit 4 rame inedite pentru dispunerea fotografiilor.

75659.jpg


Rame pe coltul peretelui

De obicei ne dispunem fotografiile in rame fotografice pe care le asezam frumos pe noptiera sau pe perete. O modalitatea neasteptata de aseza ramele foto este de a le pune pe coltul unui perete, astfel incat fotografiile sa poate fie vazute din doua parti.

Pentru un design cat mai modern dispune rame de diferite dimensiuni sau culori. Asorteaza culoarea ramelor la culoarea pieselor de mobilier sau a obiectelor de decor.

Iti poti face colajul de fotografii din vacanta cea mai frumoasa sau iti poti pune toti membrii familiei. Poti realiza o fotografie panorama prin taierea unei poze obisnuite si inramarea ei in mai multe rame.


75661.jpgRame stickere

Daca esti genul de persoana care te satura repede la vederea acelorasi fotografii poti recurge la ramele - stickere din vinil in diverse forme. Acestea se dezlipesc usor de pe perete fara a lasa urme.


Rama de tablou

Tot pentru a realiza un design contemporan poti face un colaj de poze pe care le lipesti intr-o rama cu margini cu ornamente. Picteaza intr-o culoarea tonica marginile ramei si lipeste cum vrei tu fotografiile, iar apoi agata rama de perete.
75660.jpg

Rame pe sarma

La fel cum iti poti dispui ustensilele de bucatarie pe o sarma tot asa poti faci si cu fotografiile. Pentru a arata cat mai frumos, alege ramele foto din sticla si atarna-le de sarme.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

fals tratat despre gandaci
  • person

    ""cautati-ma pe dincolo daca nu credeti in vise..:))" eu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right