Realizarea unei bratari din scoici

Realizarea unei bratari din scoici
  calendar_month        
Scoicile se intaresc odata cu trecerea timpului, astfel incat scoicile noi vor fi mai usor de gaurit decat care au stat o perioada in colectie dumneavoastra.

Este posibil sa aveti nevoie de reglarea turatiei uneltei rotative Dremel la gaurirea unei scoici, dar intotdeauna trebuie sa avansati incet burghiul in scoica (rata mica de penetrare). Gaurirea graduala va extinde durate de viata a burghiului. Varful de diamant 7134 un patron 481.

Scoicile se intaresc odata cu trecerea timpului, astfel incat scoicile noi vor fi mai usor de gaurit decat cele care au stat o perioada in colectia dumneavoastra. Este posibil sa aveti nevoie de reglarea turatiei uneltei rotative Dremel la gaurirea unei scoici, dar intotdeauna trebuie sa avansati incet burghiul in scoica (rata mica de penetrare). Gaurirea graduala va extinde durate de viata a burghiului. Varful de diamant 7134 un patron 481.

75649.jpg


Pasul 1
Prindeti scoica intr-o clema cu arc.
Pasul 2
Pentru o gaurire mai precisa, montati unealta rotativa Dremel pe o statie de lucru rotativa Dremel si folositi burghiul 661 cu un patron 483 pentru a face cate o gaura in fiecare scoica. Puteti folosi un burghiu cu varf diamant 7134 pentru a largi sau finisa gaura. Turatia recomandata: pana la 35.000 rpm.

75652.jpg


Pasul 3
Folosind un cleste cu falca neteda, strangeti scoicile folosind inele O metalice (disponibile la magazinele pentru atelierele de bijuterii).

75650.jpg


Pasul 4
Adaugarea unei frumoase cutii pentru cadou si cateva funde vor face din acest cadou o amintire placuta.

Unelte si accesorii Dremel necesare:
75648.jpg

75651.jpg


DREMEL Statie de lucru (220)
DREMEL 10,8V Litiu-Ion (8000-60)


Materiale necesare:
Clema cu arc
Scoici si bratara
Inele O metalice
Cleste cu falca neteda

Recomandari