Redecoreaza-ti casa pentru primavara

Redecoreaza-ti casa pentru primavara
  calendar_month        
Primavara este momentul innoirii, culorilor proaspete si luminoase si al florilor. Adauga la asta curatenia de primavara si vei avea o casa noua cu ocazia venirii primaverii.

Iata cateva idei pentru a da o nota noua si proaspata casei tale cu ocazia venirii primaverii.

Inveseleste. Daca ai draperii grele la ferestre sau canapeaua este prea plictisitoare, schimba-le cu alternative mai usoare. In locul draperiilor grele incearca materiale mai usoare si mai vaporoase. Schimba tapiteria de la canapea si fotolii cu materiale in culori pale sau cu motive florale.

Covoare. Arata bine pe timpul iernii si dau nota de comod si cald, dar primavara, cand temperatura creste, incearca mai bine covoare din materiale mai usoare cum ar fi bumbacul in culori deschise. Cu ocazia asta, poti da covoarele grele de iarna la curatat.

Schimba punctul de atractie. Daca mobila ta este asezata in fata unui semineu, gandeste-te la o modalitate cum s-o asezi astfel incat punctul de atractie sa se schimbe. Daca nu este cazul, rearanjeaza mobila altfel.

Loc de discutie. Daca ai o casa cu terasa, de obicei in anotimpul cald living-ul se muta afara. Daca nu ai aceasta optiune, incearca sa mobilezi living-ul cu scaune de gradina, accesorii si motive florale la materiale. Vei crea sentimentul de afara in living-ul tau.Plante. Adu plante verzi si proaspete in fiecare camera.

Acessorii. Curata rafturile din casa si incepe sa schimbi obiectele de decor. In loc de colectia de vase pe care o expui vara, incearca plante si poze.

Perne. Foloseste perne tot din materiale usoare si cu motive florale pe care sa le poti pune pe canapea, fotolii si de ce nu, aruncate pe jos.

Coloreaza. Schimba culoarea peretilor. Este o solutie ieftina. Poti chiar tu insuti sa faci aceasta operatie. Incearca o culoare pe care nu ai mai folosit-o niciodata sau una pe care ai vrut mereu s-o incerci.

Recomandari