Smartphone-ul Samsung SGH - i780

Smartphone-ul Samsung SGH - i780
  calendar_month        
HAT Group Co. Romania pune la dispozitia utilizatorilor romani, smartphone-ul Samsung SGH?i780 Mirage, un terminal mobil complex, care iti ofera instrumentele perfecte pentru succesul in afaceri.

Samsung SGH?i780 este partenerul perfect pentru orice business, reprezentand pentru utilizator un instrument premium si eficient prin care isi poate coordona activitatile in afaceri si poate fi in permanenta legatura cu partenerii sai.

Smartphone-ul este dotat cu sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Professional, care transforma telefonul intr-un mini-computer personal ce poate fi oricand la dispozitia ta. Astfel, verificarea si crearea documentelor va fi posibila prin Office Mobile (Excel, PowerPoint, Word, Outlook, alaturi de Document Viewer si Editor), inlocuind cu succes desktop-ul de la birou.

Asemanarea cu un PC nu se opreste aici, SGH-i780 fiind echipat cu ?Optical Mouse?, o inovatie Samsung, care ofera utilizatorului posibilitatea de a controla cursorul de pe ecranul telefonului cu ajutorul joystick-ului aflat pe tastatura QWERTY.

Confortul si mobilitatea maxima vor fi la indemana posesorului, indiferent daca navigheaza online, isi verifica e-mailul, sau creaza documente in Office. Prin intermediul functiei Push e-mail si a Windows Mobile Messenger-ului preinstalat, experienta unei conexiuni permanente este completa.Utilitatea si lui i780 este sporita de functia ?Touch screen?, care transforma controlul imaginii afisate pe ecranul LCD, intr-o operatiune foarte rapida si eficienta, cu ajutorul stylus-ului. Ecranul senzitiv, ce permite vizualizare landscape, masoara 2.55? 65536 (320x320) TFT LCD, fiind special conceput pentru cei care au nevoie de un display generos.

Conectivitatea lui Samsung SGH-i780 este asigurata de functiile Wi-Fi 802.11b/g, HSDPA ( cu viteza de download de pana la 3,6Mbps si upload de 384kbps), Bluetooth v 2.0+ EDR si USB 2.0 de mare viteza. De asemenea, receptorul de GPS incorporat este nelipsit in cazul lui Samsung Mirage, oferind mobilitate utilizatorului.

Alaturi de tehnologia inovatoare si functiile generoase, fiind un telefon premium, Samsung SGH-i780 are look business si in acelasi timp elegant, dar si dimensiuni ergonomice (115.9x61.3x12.9mm).
Smartphone-ul Mirage are incorporata o camera de 2 megapixeli, cu zoom digital 2x si o camera VGA destinata videoconvorbirilor, existand optiunea de inregistrare video (H.263 + AMR).

Experienta multimedia este completata de Windows Media Audio, cu mp3 player incorporat pentru redarea formatelor audio (AAC, AAC+, eAAC+, OGG, AMR, MP3, WMA, WAV) si Windows Media Video (redare MPEG 4, H.263, H.265).

Spatiul de stocare este oferit de cei 150 MB si permite folosirea memoriei externe de tip microSD.
Samsung i780 are o baterie longeviva de 1480 mAh, ce permite un timp de convorbire de pana la 7 ore, iar in standby pana la 400 ore.

De asemenea Samsung Mirage este dotat cu functii precum: Hands-free Speaker, Voice Memo, Voice Mail, Voice Recording in Call, Mobile Printing, RSS Reader, Podcast si Speaker Phone.
Terminalul este disponibil pe piata autohtona la un pret estimat de 1850 RON.

Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

stele de aur si cer senin
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right