Solutii pentru un sifonier mic

Solutii pentru un sifonier mic
  calendar_month        
Atunci cand ai prea multe haine si accesorii pentru un sifonier prea mic, se impun o serie de solutii rapide, mai ales daca achizitionarea unei noi piese de mobilier iese din calcul. Afla ce anume trebuie sa faci pentru a avea mai mult spatiu de depozitare.

Aseaza cutii de depozitare pe sifonier


Achizitioneaza cateva cutii de depozitare de diferite dimensiuni si modele. Opteaza pentru cele din material textil - acestea sunt mai elegante si sunt potrivite pentru depozitarea tesaturilor. Aseaza hainele pe care nu le porti in aceste cutii si aseaza-le pe sifonier.

Spre exemplu, acum ca vine primavara, impacheteaza hainele de iarna si aseaza-le in aceste cutii. In acest fel iti va ramane suficient spatiu pentru a depozita hainele si accesoriile de primavara si vara.

Saci vid cu vacuum

Tot pentru hainele de sezon poti utiliza sacii vid cu vacuum. Aceste produse reprezinta solutia ideala pentru a rezolva problema unui spatiu limitat in sifonier. In acest fel hainele nu doar ca vor ocupa foarte putin spatiu, dar vor fi protejate impotriva umiditatii, a moliilor si a deteriorarii in general.

Pentru a scoate hainele din acesti saci nu trebuie decat sa desfaci fermoarul cu care sunt prevazuti.

Monteaza suporturi pe usile sifonierului

In magazinele speciale pentru casa si gradina vei gasi tot felul de accesorii si suporturi pe care sa le montezi pe partea interioara a usilor de la sifonier. Pe aceste suporturi metalice si subtiri poti inoda (usor, astfel incat sa nu se sifoneze) esarfele pe care le porti in mod frecvent.

In acest fel le vei avea intotdeauna la indemana si nu le vei inghesui intr-un colt al sifonierului.

Monteaza rafturi si sertare noi

Consideri ca sifonierul are un spatiu destul de mare, dar nu este suficient de bine organizat? Incearca sa montezi rafturi si sertare noi in interiorul acestuia. Sertarele pot avea dimensiuni reduse, suficiente pentru a depozita lenjerie intima, sosete si chiar bijuterii.

Scapa de lucrurile inutile

Daca vei face curatenie in sifonier vei gasi haine si accesorii pe care nu le-ai mai purtat de multa vreme si pe care nu ai de gand sa le mai porti. Strange la un loc toate aceste lucruri si decide-te ce ai de gand sa faci cu ele. Daca nu vrei sa le arunci, le poti dona.

Cosuri impletite

Cosurile din nuiele impletite reprezinta nu doar accesorii country-chic, ci si un spatiu grozav de depozitare. Achizitioneaza unul sau doua cosuri mari din nuiele impletite si depoziteaza in acestea jeansii, gentile sau alte haine pe care le porti mai rar. Este recomandat ca aceste cosuri sa aiba capac, astfel incat sa nu se vada ce "ascunzi" in ele.

51261.jpg


Suport pentru pantofiDaca ai foarte multe perechi de pantofi, nu este o solutie sa le inghesui pe toate jos, in sifonier. Achizitioneaza un suport pentru pantofi. Acesta iti va permite sa depozitezi cel putin 20 de perechi de pantofi intr-un spatiu foarte mic. Desigur, acest lucru depinde de modelul si de dimensiunile suportului care poate fi creat foarte usor la comanda, conform indicatiilor tale.Autor: Ana-Maria Dragota

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tendinte primavara-vara 2007
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Balerini Lidia Yellow
Shop Ele.rochevron_right