Sony CX11E: fotografiere declansata de zambet

Sony CX11E: fotografiere declansata de zambet
  calendar_month        
Zambiti, va rog si experimentati, in acelasi timp, calitatea exceptionala a materialelor video la rezolutie HD si a fotografiilor pline de detalii oferite de modelul Sony Handycam HDR CX11E.

SONY HANDYCAM HDR-CX11E - principalele caracteristici:

Inregistrare full HD 1920x1080 (AVCHD), pe 'Memory Stick' (4GB inclus)
Senzor CMOS ClearVid
Fotografiere declansata de zambet si tehnologie de detectie a fetei
Zoom optic 12x Optical Zoom / Zoom digital 150x
Stabilizator optic de imagine SteadyShot
Spatiu de culoare extins x.v.Colour
Fotografiere la 10.2 megapixeli efectivi
Sunet surround pe 5.1 canale cu functie zoom a microfonului
Ecran panoramic LCD Clear Photo Plus de 2,7 inci
Autonomie de pana la 7 ore (cu acumulator optional)

CX11E este primul model de camera video din lume ce incorporeaza functia de fotografiere declansata de zambet (Smile Shutter). Aceasta tehnologie proprie Sony surprinde automat imagini clare ale zambetelor, la o calitate de 7,6 megapixeli.

75423.jpg


Nu mai este nevoie sa apasati pe declansator sau sa intrerupeti activitatea - functia de fotografiere declansata de zambet surprinde pentru dumneavoastra momentele de relaxare si spontaneitate in timp ce va continuati inregistrarea.

In modul de captura dual (implicit) CX11E surprinde fotografii ori de cate ori cineva zambeste in timpul filmarii. Daca alegeti sa setati fotografierea declansata de zambet ca mod implicit de functionare, camera va face fotografii chiar si cand este in stand-by, fie in modul filmare, fie in modul fotografiere. Astfel, este putin probabil sa mai pierdeti vreun zambet cuceritor intre sedintele foto.
Sensibilitatea la zambet a camerei poate fi ajustata astfel incat sa recunoasca de la zambetul de-abia schitat la cel din toata inima. Modelul poate fi, de asemenea, setat pentru a acorda prioritate zambetelor copiilor sau adultilor in timpul fotografierii declansate de zambet.

Modelul CX11E asociaza fotografierea declansata de zambet cu tehnologia de detectie a fetei, ce regleaza automat focalizarea, expunerea si balansul de culoare, pentru realizarea de filme si fotografii de inalta calitate ale prietenilor si familiei.

75422.jpg


Noua camera video Sony Handycam HDR CX11E ofera imagini uimitoare de inalta rezolutie, cu zgomot redus, multumita senzorului CMOS ClearVid cu tehnologie derivata din Exmor.

Camera poate inregistra imagini video stralucitoare, la rezolutie HD si sunet surround 5.1 pe medii de stocare amovibile, de tip 'Memory Stick' PRO Duo. Pe 'Memory Stick'-ul de 4 GB furnizat se pot inregistra pana la 85 de minute, in timp ce pe unul cu o capacitate de 16GB se pot inregistra 5 ore si 55 minute in modul LP.Functii avansate dar usor de utilizat

Modelul CX11E include tehnologii Sony de ultima ora pentru captarea imaginilor la o calitate ce taie rasuflarea. Obiectivul de inalta calitate Carl Zeiss Vario-Sonnar T* ofera un zoom optic de 12x si beneficiaza de un stabilizator optic de imagine SteadyShot, pentru a oferi imagini si fotografii mai clare si mai detaliate.

Bazat pe procesorul de imagine de mare viteza BIONZ, optimizorul de gama dinamica regleaza automat expunerea si contrastul pentru a surprinde exact umbrele si detaliile din imaginile dificile, cu un contrast mare. In modul fotografiere, modelul permite surprinderea de imagini la o rezolutie de 10,2 megapixeli efectivi, ce rivalizeaza cu cele surprinse de cele mai bune camere foto digitale din ziua de azi.75424.jpg


Calitatea fara egal a imaginilor este sustinuta de sunetul surround pe 5.1 canale si de functia de zoom a microfonului legat de zoom-ul optic, pentru minimizarea sunetelor deranjante de fundal in timpul folosirii zoom-ului la filmare.

Imaginile fotografiate pot fi vizionate pe un ecran LCD panoramic Clear Photo Plus, de 2,7 inci, ce permite afisarea filmelor si a fotografiilor cu un contrast foarte bun, chiar in bataia soarelui. Rasfoirea materialelor filmate si a fotografiilor este facilitata de functiile Film Roll Index si Face Index, ce usureaza descoperirea secventei sau fotografiei cautate.

75421.jpg


Cand va aflati acasa, puteti conecta modelul CX11E la un televizor HD ready pentru a vedea filmele si fotografiile la calitate HD. Cand sunteti conectat la un model compatibil, functia x.v.Colour extinde paleta de culori pentru redarea unor nuante vii, realiste, de rosu, albastru si verde.

Tehnologia BRAVIA Sync permite controlul cu usurinta al camerei video prin intermediul telecomenzii televizorului. Redarea materialelor este si mai simpla in cazul folosirii unei console PLAYSTATION 3 - transferati doar stick-ul de memorie de la un dispozitiv la altul si bucurati-va de imagini.

Daca alegeti sa conectati modelul CX11E la un PC prin intermediul Handycam Station furnizat, imaginile video pot fi inscriptionate printr-o simpla apasare de buton direct de pe stick-ul de memorie pe DVD.

Accesoriile incluse in pachet includ un stick de memorie PRO Duo cu o capacitate de 4GB, cablu USB si A/V, statie de incarcare si telecomanda. Alte accesorii includ lentile de conversie, baterii de rezerva, incarcator, microfoane, cabluri HDMI si geanta de protectie.
Modelul Handycam HDR-CX11E va fi disponibil incepand cu luna august 2008.

Recomandari