Stickerele: stii sa le lipesti?

Stickerele: stii sa le lipesti?
  calendar_month        
In prezent, nu mai exista decoratiune fara stickere!

Iata un mic ghid pentru a obtine stickere lipite perfect, ca si cum ar fi crescut pe perete!

1. Curata suportul

Suprafata peretelui sau mobilei pe care vrei sa lipesti stickerul trebuie sa fie impecabil de curata si neteda. Daca suprafata are fisuri, vopsea cojita sau crapaturi, uita de stickere!

Nu uita ca odata lipit, stickerul va ramane acolo, iar dezlipirea sa si incercarea de a-l pune in alta parte e adesea fara succes.

2. Dezlipeste protectia stickerului

Fiecare sticker e dotat cu o hartie de protectie alba, un sticker propriu-zis si o hartie de transfer transparenta. Cu ajutorul unei raclete din plastic sau cu ajutorul unui card care nu-ti mai trebuie, incepe prin a dezlipi usor stickerul intr-un colt.

50996.jpg

3. Pozitioneaza stickerul

Plaseaza stickerul in locul unde vrei sa-l lipesti. Foloseste un pic de scotch pentru a trasa puncte de reper pe perete. Lipeste stickerul pe perete pornind dintr-un colt si apasand bine cu racleta (sau cu o rigla de plastic) pentru a evita prinderea bulelor de aer. In timp ce tragi de hartia de protectie, lipeste si stickerul de perete.

4. Racaie fericita

Foloseste racleta in continuare si fa miscari de tip sus-jos si din interior spre exterior. Apasa bine in perete pentru a elimina bulele urate de aer captive.

5. Lustruieste stickerul

Da cu o carpa moale pe suprafata stickerului. Apoi, nu-ti mai ramane decat sa-ti admiri capodopera!

Bine de stiut: Daca, in ciuda eforturilor tale, mai sunt cateva bule prinse intre sticker si perete, iata un truc foarte simplu pentru a le elibera: ia un ac foarte fin si impunge delicat alveolele.

Recomandari