Stilouri pentru semnaturi cu stil

Stilouri pentru semnaturi cu stil
  calendar_month        
De cate ori ne-am exersat semnatura si de cate ori ne-am intrebat daca este cea mai potrivita. Stiloul nu mai avea cerneala, ne murdaream pe maini, se strica capacul etc etc... o groaza de probleme, dar iata si o serie de solutii.

Cu toate ca piata IT este deja saturata de produse USB, iata ca niste oameni extrem de inventivi au imaginat un stilou din argint, ce imbina cu succes memoria USB de 2GB. Capacul stiloului este acoperit cu argint 925, iar optional va puteti grava pe el initialele. Asadar, eleganta, personalitate, si nu in ultimul rand conexiune USB pentru citirea datelor la viteze mari.

O inovatie tehnologica o reprezinta si stiloul wireless video, care prezinta microfon, si un transmitator de 2.4 GHz.


Pentru pasionatele animatiilor manga, Omas Miku a creat o serie de stilouri unicat, fiecare dintre acestea, fiind pictate manual cu desene diferite. Modelele sunt realizate din argint, si optional pot fi solicitate si modele din aur.

Elvetienii nu se dezmint nici la capitolul intrumente de scris. Compania Caran d?Ache prezinta magnicul Gotica Pen, incrustat cu 892 de diamante, pietre pretioase de culoare verde si rubine. Stiloul este fabricat din argint si are sase laturi decorate cu modele gotice, flori si trandafiri. Elegantul intrument de scris este estimat la circa 400$... numai bun pentru a semna contracte profitabile!

Daca sunteti atrase de firmele de pretigiu, atunci editia limitata Tourbillon semnata Gerard-Perregaux, va va multumi cu siguranta. Combinatia de aur cu rubine, invaluita in culoarea havanei, este extrem de rafinata si pretentioasa.

O semnatura va rog...!

Recomandari