Tassimo - aparatul de cafea care stie sa citeasca

Tassimo - aparatul de cafea care stie sa citeasca
  calendar_month        
Din aceasta toamna, pe piata romaneasca este disponibil noul sistem de preparare a cafelei - Tassimo. Este primul sistem inteligent de pe piata, operat printr-o atingere de buton. Datorita tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare inscrise pe capacul fiecarui Ta€'DISC de cafea, ciocolata sau lapte, vom obtine de fiecare data o bautura perfect preparata.

Tassimo imbina cea mai noua tehnologie Bosch cu cea mai inalta calitate a cafelei Jacobs Kronung si cu gustul fin al ciocolatei Milka.


In ce consta caracterul revolutionar al acestei tehnologii?

Sistemul de cafea Tassimo foloseste capsulele special patentate denumite Ta€'DISC, care functioneaza pe baza tehnologiei inteligente a codurilor de bare. Aparatul citeste codul de bare de pe fiecare T-DISC si preia parametrii de infuzare corespunzatori - cantitatea de apa, timpul de preparare si temperatura, adica tot ceea ce este necesar pentru obtinerea unui latte, cappuccino, espresso sau ciocolata calda de cea mai buna calitate. Datorita utilizarii acestei solutii inovatoare, cafeaua si ciocolata calda au intotdeauna aceleasi proportii si acelasi gust excelent, iar prepararea lor este la fel de simpla ca si atunci cand sunt comandate la restaurantul preferat. Desigur, pentru acei consumatori care doresc sa isi personalizeze cafeaua, aparatul le ofera si aceasta optiune.

Categoria de sisteme de cafea pe baza de capsule este inca la inceput de drum in Romania. Chiar daca pe piata sunt deja prezenti cativa jucatori, potentialul acestei categorii nu a fost inca pe deplin valorificat. Prioritatea noastra consta in construirea cat mai rapida a acestui segment in Romania, pentru ca un numar cat mai mare de consumatori romani sa se poata bucura de savuroasele cafele Jacobs si de cea mai fina ciocolata calda Milka, printr-o singura atingere de buton, - a spus Andreea Bogdan, Brand Manager R&G and Soluble de la Kraft Foods Romania.

Sistemul de cafea Tassimo a aparut pentru prima data in Franta in 2004. in momentul de fata, este prezent pe 9 piete europene: Franta, Germania, Marea Britanie, Austria, Elvetia, Spania, Grecia, Portugalia, Suedia, precum si in SUA si Canada. in 2011, este planificata intrarea pe 8 noi piete: Romania, Cehia, Slovacia, Polonia, Ucraina, Rusia, Norvegia si Danemarca.
51197.jpg


Produsul Tassimo va fi cea mai importanta lansare a grupei de electrocasnice mici Bosch in 2011 si in cadrul categoriei de cafea la Kraft Foods Romania.

Tassimo, datorita calitatii excelente si a designului compact, se potriveste de minune in orice bucatarie. Clientii pot alege din cele 3 modele disponibile: T65, T40 si T20, in 6 variante de culori - a spus Irenne Wagner, Marketing Manager BSH Electrocasnice.

De unde poate fi cumparat Tassimo?

Atat aparatele, cat si cafeaua sunt disponibile in toate lanturile de magazinele cu aparatura electrocasnica si in hypermarketuri, dar si in alte locatii comerciale. In functie de model, pretul se situeaza intre 439 RON si 799 RON. Toate sortimentele de cafea Jacobs si ciocolata Milka sunt disponibile la pretul de 24 RON pentru un pachet cu 16 T-DISC-uri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubire in stele
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right