Telefonul mobil este secretul unui stil perfect

Telefonul mobil este secretul unui stil perfect
  calendar_month        
Adio gentilor asortate cu pantofii. Telefonul mobil este secretul unui stil perfect.

66% dintre europeni afirma ca stilul este important in alegerea partenerului.
Telefonul mobil este expresia unui stil personal, devansand pantofii si gentile.

Daca nu esti intr-o relatie, atunci s-ar putea sa iti doresti redefinirea stilului.
Un studiu recent realizat pentru seria Black Label de la LG arata ca accesoriul care te ajuta cel mai mult in gasirea unui partener nu este nici o noua pereche de pantofi, nici o geanta superba sau o bijuterie eleganta, ci telefonul mobil!

Conform studiului, realizat pe un esantion de 9000 de persoane din noua tari europene, 20% dintre respondenti au afirmat ca stilul este o calitate Foarte importanta in alegerea partenerului, in timp ce 66% au raspuns ca este Important.

Asadar, care este stilul in care ar trebui sa investesti pentru a avea mai multe sanse in alegerea partenerului potrivit?

Mai mult decat pantofii, o geanta noua, o bijuterie sau o cravata eleganta, rezultatele studiului au evidentiat ca telefonul mobil a devenit cel de-al doilea element definitoriu al stilului personal, imediat dupa costum si ceas, ca elemente de mare valoare in definirea stilului propriu. In tari precum Franta, Suedia si Marea Britanie, telefonul mobil a fost votat pe primul loc in definirea stilului.Inainte de a trage concluzia ca europenii sunt interesati doar de modul in care arata, fara a tine cont de personalitate, cei 20% care au afirmat ca stilul este foarte important, au specificat de asemenea ca partenerul trebuie sa aiba stil, dar sa fie in acelati timp si inteligent - in aceeasi linie cu expresia stilului adusa de LG prin cel de-al treilea terminal din seria Black Label, care va fi curand lansat in Europa.

Lansarea celui de-al treilea terminal din seria Black Label va repeta succesul primelor doua modele ale seriei, LG Chocolate si LG Shine, alaturi de cel al terminalului creat in parteneriat cu PRADA. Aceste modele au confirmat pozitia LG de lider in inovatie si design in domeniul comunicatiilor mobile. Cel de-al treilea terminal Black Label, al carui nume va fi fi anuntat in cadrul evenimentului oficial de lansare, a fost realizat din materiale de calitate cum sunt fibra de carbon si sticla termorezistenta.

"Cel de-al treilea terminal Black Label ofera consumatorilor o valoare care nu se pierde in timp si un stil pe masura celor care vor sa se exprime fara a exagera. Noul terminal este imbinarea perfecta intre un stil sofisticat si tehnologia avansata, iar functia TouchMedia permite o experienta surprinzatoare in momentul utilizarii telefonului", a afirmat dl. Han Khyu, Presedinte al LG Electronics Romania.

Al treilea terminal Black Label promite sa fie unul din cele mai slim telefoane existente pe piata, putand fi introdus in poseta sau in buzunar la fel de simplu si natural precum modul in care se armonizeaza cu stilul utilizatorului.

Telefonul va fi lansat pe data de 24 aprilie, la Londra. Numele celui de-al treilea terminal LG din seria Black Label va fi anuntat in cadrul evenimentului oficial de lansare.

Studiul a fost realizat de TNS, lider in domeniul furnizarii informatiilor despre piata, in urmatoarele tari: Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Italia, Belgia, Austria, Olanda si Suedia. In fiecare tara a fost intervievat un numar de aproximativ 1,000 persoane, adulti.Recomandari