Tipsuri pentu a-ti gasi stilul

Tipsuri pentu a-ti gasi stilul
  calendar_month        
Nu reusesti sa-ti gasesti stilul? Ai in casa tot felul de obiecte care se bat cap in cap? Am gasit, pentru tine cateva tipsuri care te vor auta in acest sens.

Tu stii ce stil ti se potriveste?

Majoritatea obiectelor

Ai multe obiecte in aceeasi culoare, forma sau stil? Acesta este un lucru important. Un covoras verde in hol, unul in dormitor altul in living? Asta inseama ca-ti plac covorasele verzi. Pare ciudat, dar unele persoane nu-si observa stilul chiar daca este in fata lor.

Lucruri incomode

Biroul tau de lucru este prea mic dar nu te induri sa-l inlocuiesti? Ai o canapea foarte incomoda dar totusi sta de ceva ani in living? Uita-te bine si vei obesrva ca aceste lucruri iti impiedica posibilitatea de a-ti crea un stil. Sau poate exista ceva in aceste lucruri care fac ca functionalitatea sa fie pe locul doi.

Unde faci cumparaturile?

Nu-i asa ca ai tendita de a merge mereu in aceleasi magazine? Daca vezi ca nu reusesti sa-ti gasesti un stil incearca si alte magazine.Arta

Ce ai ales sa pui pe pereti spune foarte mutle despre tine. Arta este un lucru personal, subiectiv si nu ceva ce implica functionalitate sau nevoie. Un poster cu un film vechi spune despre tine ca-ti plac liniile clasice atunci cand vine vorba de mobilier. Iar daca ai ceva abstract, esti pe stilul modern sau minimalist.

Ultimile cumparaturi

Ai cumparat un obiect pop-art de care nu aveai nevoie? Ultimul lucru pe care l-ai achizitionat este un indicator tocmai bun al stilului tau sau poate fi punct de plecare.

Ce uneste lucrurile tale

Ai caramida aparenta, barne si covoare rustice in casa? Atunci ti se va potrivii stilul rustic. Ar tebui sa mai adaugi mobilier din lemn masiv, material natural ca in sau bumbac si sa asezi cat mai putine elemente decorative.

Care este hotelul tau preferat

Iti plac hotelurile cu mobila moderna sau cele mai intime, unde te simti ca acasa? Sau poate cele cu mobilier clasic. Acest lucru chiar te poate ajuta, pentru ca hotelurile au un stil foarte bine definit, iar decorul este realizat de designeri.

Lucruri care nu se armonizeaza

Cand gasesti un lucru care arata ca nuca-n perete, scoate-l din camera. Posibil sa faca parte dintr-un stil care-ti place dar in care ti-e teama sa te aventurezi total.

Calatoreste

Unde hotarasti sa-ti petreci vancata si cu ce suveniruri te intorci te-ar putea ajuta in crearea unui stil. Iti petreci vancata la mare si te intorci tot timpul cu obiecte de decor din scoici si materiale vaporoase? Atunci ti se potriveste stilul mediteranean.

Cea mai frumoasa camera din casa

Care e camera preferata din casa? Uita-te la cel mai bun design si incearca sa-l repeti. Nu e nimic gresit sa ai toate camerele decorate in acelasi stil. Acest lucru aduce unitate si armonie.

Recomandari