Toamna side-by-side cu Beko

Toamna side-by-side cu Beko
  calendar_month        
A venit, a venit toamna! Orasul si-a schimbat culoarea, parcurile pictate in nuante aramii te invita la plimbari romantice, iar aroma fructelor tomnatice te-a facut deja sa uiti de soarele verii. Tot ce iti doresti este sa aduni bunatatile toamnei si sa le savurezi intr-o clipa, de teama sa nu treaca prea repede bogatia acestui anotimp.

Beko iti anticipeaza si de data aceasta dorintele si a pregatit pentru tine noul frigider side-by-side Beko GNEV 322 X din gama Smart Blue Line, cu un volum util foarte generos, de 526 L si dotat cu tehnologia Active Fresh Blue Light.


Lumina albastra mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor pentru mai mult timp, astfel incat sa te poti bucura de gustul toamnei pentru o perioada indelungata.

Totodata, frigiderul side-by-side Beko GNEV 322 X dispune de 3 functii speciale: Active Dual Cooling, Ionizare si Active Odour Filter, care previn amestecarea mirosurilor din cele doua compartimente ale frigiderului, neutralieaza bacteriile si elimina mirosurile neplacute, asigurand un nivel ridicat de igiena.

Chiar si manerele si garnitura de etansare de pe usi contin aditivi speciali care previn formarea bacteriilor, pentru un plus de prospetime si curatenie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Problema persoanelor fara adapost rezolvata prin fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right