Toate standurile ocupate deja la Targul National Imobiliar

Toate standurile ocupate deja la Targul National Imobiliar
  calendar_month        
Ziua de 13 MAI marcheaza deschiderea celui mai mare targ imobiliar din Romania - Targul National Imobiliar (TNI), editia a 11a:

• 82 companii a caror activitatea se desfasoara in sectorul imobiliar
• 107 standuri expozitionale
• 8 sponsori ai evenimentului
• 58 parteneri media ce promoveaza targul
• 100% ocupare a spatiului pentru editia 13-16 MAI
• Toata oferta imobiliara si financiara intr-un singur loc

Factorii de decizie in segmentul real estate si-au stabilit intalnire la Palatul Parlamentului in cadrul targului imobiliar de referinta la noi in tara. Evenimentul TNI aduce beneficii importante atat companiilor expozante cat si vizitatorilor, interactiunea dintre acestia avand impact direct asupra starii pietei de profil. Ajuns la cea de-a XIa editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate. Masura de pret aflata de aceasta data la indemana expozantului este feed-backul primit imediat de la potentialul client in privinta ofertei companiei, ce se coreleaza cu analiza directa a concurentei.

Ocuparea din timp a standurilor in proportie de 100% pentru editia din luna MAI si respectiv 40 % pentru editia din luna septembrie, reconfirma calitatea Targului National Imobiliar (TNI) de instrument de marketing si km 0 al afacerilor de succes.

Pe durata celor 4 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara in acelasi timp si in acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara. In plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferita de agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare faciliteaza alegerea variantei optime, fie ca este vorba de gasirea locuintei cautate, sau chiar a oportunitatii de a investi.

La inceput de vara, compania imobiliara Cordia iti propune un stil de viata sofisticat in Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te indeamna sa inlaturi cenusiul din viata ta si sa traiesti la VIE En ROSE in Ansamblul ROSE GARDEN; Rotary Constructii iti recomanda stardarde de viata nemtesti in Ansamblul Belvedere Baneasa, iar Mainrom Invest ti-a adus lifestyle-ul american chiar in Bucuresti in American Village. Noul ansamblu rezidential complet finalizat Doamna Ghica Plaza are toate "ingredientele" necesare pentru a fi pe placul tinerelor familii; North Lane Residence ti-a amenajat o oaza de liniste in nordul capitalei, Foisorului Residence propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se incadreaza in categoria premium, iar Floreasca Lake View te invita sa descoperi luxul "micului Paris".

In cazul in care nu stii cum poti beneficia de toate avantajele orasului, fara sa fie nevoie sa suporti norii de praf si continua poluare fonica, Integral Technic si Impact Developer & Contractor au constientizat nevoie ta de "mai mult verde" si ti-au dedicat complexul Baneasa Happy House si respectiv Ansamblul Rezidential Greenfield, unde te poti bucura de natura, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, ce favorizeaza o evolutie pozitiva. Fie vara, fie iarna, recreerea in zona montana este o placere, asa ca Mervani Invest iti prezinta in cadrul TNI cele mai frumoase case de vacanta, anuntand ca Valea Prahovei este mai accesibila in 2010.Solutiile financiare vor fi acordate in perioada evenimentului de catre cele mai importante institutii financiar-bancare: Banca Comerciala Romana (BCR), BRD - Group Societe Generale, Garanti Bank si Banca Romaneasca. Avand o noua abordare a creditelor ipotecare, institutia financiara nebancara - Verida Credit - intelege ca fiecare client are diferite prioritati si de aceea a creat sistemul unic de aplicare al dobanzii creditului: Alege tu dobanda!

Agentiile imobiliare active pe piata participa in cadrul Targului National Imobiliar prin intermediul Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNAI), ce a acoperit 50% din cheltuielile aferente participarii membrilor la targul ce incepe din 13 MAI.

"In calitate de asociatie ce reuneste profesionistii din domeniul imobiliar urmarim sa oferim un sprijin real membrilor nostri. Prin parteneriatul realizat cu organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) dorim sa subliniem faptul ca este necesara o regandire a strategiei de marketing, o repozitionare pe piata si o reorientare asupra clientului, tinand cont de posibilitatile si necesitatile acestuia.

O agentie imobiliara castiga in primul rand notorietate prin simpla prezenta in cadrul celui mai mare targ imobiliar, se pozitioneaza pe piata alaturi de toti competitorii din segmentul economic, are acces intr-o perioada limitata (4 zile) la un numar foarte mare de potentiali clienti si obtine feed-back imediat la oferta imobiliara din portofoliu. Costul pentru aceasta metoda de promovare este foarte redus comparativ cu alte instrumente de marketing, dar pentru a oferi un beneficiu real membrului nostru, asociatia UNAI plateste jumatate din costurile de participare in calitate de expozant la TNI"
a declarat Ionut Butoi - Presedinte UNAI Filiala Bucuresti.

Evenimentul poate fi vizitat in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului - Sala Unirea.

Recomandari