Ultima tehnologie in materie de sunet

Ultima tehnologie in materie de sunet
  calendar_month        
Daca inca nu ti-ai cumparat un home teather sau daca esti hotarat sa treci pe tehnologie wireless care nu incomodeaza prin fire designul apartamentului poti opta pentru cea mai noua tehnologie LG Electronics X-WAVE, lansata in martie 2005.

Aceasta tehnologie audio, bazata pe un chip de imbunatatire a sunetului, este incorporata in televizoarele LG cu eran plat de 21 si 29 de inch. Pe langa efectul de home theater, ai si avantajul de a conecta televizorul cu diferite mijloace digitale, fara a folosi cablu. In plus, se poate depasi cu usurinta limita de 15 W produsi de un televizor cu ecran plat obisnuit, prin conectarea televizoarelor X-WAVE cu sisteme audio existente. Deci daca vrei petrecere la tine acasa, nu mai e cazul sa dai televizorul deoparte, ci sa folosesti si muzica si imagine ca in cele bine dotate cluburi de noapte. Si uite asa, cu un chip, dar X-WAVE, casa ta se poate transforma si in discoteca si in sala de cinema.Iar daca esti cumva un impatimit al jocurilor pe computer, avantajele sunt evidente sunet si imagini de calitate. Optional, pentru cei care stiu ca persoanele din jur nu agreaza sunetele puternice, poti folosi o casca, multumind astfel pe toata lumea.

Atat pentru tine, cat si pentru el, un televizor cu ecran plat si ultima tehnologie audio poate aduce un plus de bunastare in noptile petrecute in casa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

poezie
  • person

    ""traieste pentru prezent, viseaza pentru viitor, invata din trecut...""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right