Ultimele trenduri pentru baie

Ultimele trenduri pentru baie
  calendar_month        
Ce se mai poarta in baie? Dusuri custom-made, cazi si chiuvete sculptate dintr-un singur bloc de piatra si accesorii din bronz.

Sculptat in piatra

Natura isi face din ce in ce mai mult loc in casele noastre. Cazile si chiuvetele sculptate manual dintr-un singur bloc de piatra sunt obiectele hot anul acesta. Realizate din granit, acestea au de obicei exteriorul cioplit usor neingrijit tocmai pentru a da senatia de natura pura, unde lucrurile nu sunt perfecte.

Dus custom-made

Dusurile custom-made ii rasfata utilizatorii printr-un mix de capete de dus, spray-uri de corp si dusurile de mana. Exista un control automat al temperaturii care va fi pe placul intregii familii.

Inspiratie asiatica

Bazinele de apa realizate din piatra si cupru sunt adevarate opere de arta care te inspira la relaxare. Mai ales cele realizate manual, dintr-un singur bloc de piatra. Cauta culorile negru perlat, verde sau oranj miere.

Aspect corintic

Artefactele Greciei Antice au inspirat designerii iar acestia au realizat o serie de chiuvete in stilul corintic.

75383.jpg


Bronz

Combinarea utlitatii cu frumusetea este ideala pentru aducerea artei intr-un mediu. Faianta si gresia prin texturi, formele si culorile au capturat dintotdeauna trendurile din design. Aceste materiale aduc viata unui spatiu si reprezinta o expresie personala a celor care folosesc acel loc.

Anul acesta se poarta gresia si faianta cu aspect lucios si se merge pe linia bronzului. Se poarta diferite nuante din culorile pamantului si culorile metalic-exotice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Zoey Bleumarin
Shop Ele.rochevron_right