Un somn perfect cu noile saltele Dormeo Octaspring

Un somn perfect cu noile saltele Dormeo Octaspring
  calendar_month        
Conform unui studiu online efectuat in perioada 13 decembrie 2011 - 03 ianuarie 2012, aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, gat sau lombare, iar 35% dintre acestia nu se simt odihniti.

De asemenea, studiul comandat de Studio Moderna a relevat faptul ca mai mult de un sfert dintre romani au probleme cu somnul, un factor decisiv asupra calitatii somnului fiind si tipul saltelei pe care se doarme - un subiect prea putin discutat pana in prezent.In acest context, Dormeo, cel mai important program pentru dormit, marca a companiei Studio Moderna, anunta lansarea unei noi game revolutionare de saltele si perne, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare in domeniu. Dormeo Octaspring® imbina calitatile tuturor saltelelor existente pe piata intr-un singur produs revolutionar, ce va redefini conceptul de confort si va va oferi un somn perfect!

Elementul Octaspring® reprezinta un pas inainte datorita tehnologiei revolutionare: structura sa speciala in forma de fagure permite flexibilitatea 3D si asigura o circulatie superioara a aerului. Saltelele au in compozitie materiale atent selectionate, de calitate superioara, ce respecta mediul inconjurator si sunt foarte durabile in timp.

51247.jpgIn viziunea designer-ului belgian Willy Poppe, Octaspring® a avut o misiune clara: sa devina cea mai confortabila saltea, fara compromis in ceea ce priveste calitatea, suportul corpului dar si protectia mediului. Dupa nenumarate prototipuri, Poppe a descoperit si perfectionat elementul-cheie al acestei saletele: cilindrul din Ecocell cu 8 fete si structura de fagure, denumit Octaspring®.

"Octaspring® este, cu siguranta, cea mai buna optiune in ceea ce priveste alegerea saltelei. Acest produs are multe avantaje fata de celelalte saltele existente. Datorita structurii speciale in forma de fagure, acesta permite miscare 3D, ofera suport personalizat in fiecare punct al corpului si asigura ventilatie superioara. Toate acestea garanteaza ca saltelele Octaspring® va vor oferi nopti linistite si un somn perfect!" Willy Poppe, inventatorul Octaspring®.

Colectia de produse Dormeo Octaspring® cuprinde 3 game de saltele - Octaspring® 3000, Octaspring® 6000 si Octaspring® 8000 si 2 tipuri de perne - cu forma anatomica si cu forma clasica. Cele 3 tipuri de saltele difera in functie de structura nucleului, de numarul de elemente Octaspring® si de duritatea acestora.

Octaspring® 3000 este alcatuita dintr-un singur nivel de elemente Octaspring® ce formeaza 162 de puncte de sustinere distribuite in 3 zone distincte de confort in functie de greutatea corpului. O inovatie in domeniu este si nucleul dublu reversibil, astfel incat partenerii de somn pot alege nivele diferite de duritate, cu o singura saltea. Inaltimea totala este de 16 cm.

76160.jpgOctaspring® 6000 este realizata din 2 straturi de elemente Octaspring® ce formeaza 324 puncte diferite de sustinere ce absorb presiunea si 3 zone de confort. Acestea sunt imbracate in materiale de calitate superioara - spuma Ecocell si spuma cu memorie pentru confort deosebit. Este prevazuta cu nucleu dublu reversibil iar inaltimea totala este de 20 cm.Octaspring® 8000 este varful de gama datorita adaugarii elementelor Octaspring® din spuma cu memorie ce vor asigura un confort de neegalat. Modelul Octaspring® 8000 este alcatuit din 3 straturi ce formeaza 486 puncte diferite de adaptabilitate si 5 zone de confort. Husa saltelei este imbogatita cu vascoza si casmir pentru o senzatie de rasfat total. inaltimea totala este de 28 cm.

Toate cele 3 tipuri de saltele sunt fabricate in Belgia si asamblate in Italia. Datorita durabilitatii acestora, au un termen de garantie foarte mare: 15 ani pentru Octaspring® 3000 si cate 20 de ani de garantie pentru Octaspring® 6000 si Octaspring® 8000.

Pernele din colectia Octaspring® respecta fizionomia corpului si sustin perfect zona cervicala, pentru un somn confortabil si sanatos, intr-o pozitie corecta si fara puncte de presiune.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stalp
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Blugi Top Desire Pink
Shop Ele.rochevron_right