Update pentru Natura

Update pentru Natura
  calendar_month        
Proiectul Update pentru Natura initiat de Debo.ro se adreseaza tuturor celor care folosesc produse electronice si electrocansice si care doresc sa ofere ceva in schimb mediului pentru consumul lor.

Clientii Debo.ro care bifeaza optiunea Da, doresc ca Debo.ro sa planteze Gratuit un arbore pentru mine! in momentul in care fac o comanda, ofera astfel sansa de a se planta un copac in numele lor. Cu copacii stransi, Debo.ro va impaduri mai multe zone din tara. Prima actiune de plantare va avea loc in data de 13 nooiembrie 2010 la Cluj, unde se vor planta aproximativ 10.000 de copaci.

Cauza sociala:

Debo.ro este constient ca achizitionarea produselor electronice face ca energia consumata sa creasca exponential, folosirea acestora contribuind direct sau indirect la cresterea emisiilor de CO2. Din acest motiv si pentru ca vrea sa poata lasa mostenire copiilor nostri o viata echilibrata, intr-un mediu curat si sanatos, Debo.ro doreste sa devina cel mai verde magazin online. Impreuna cu clientii sai va lupta pentru pastrarea si imbunatatirea caracteristicilor de mediu actuale, promovand totodata un stil de viata responsabil cu privire la mediul in care traim.
Debo.ro isi ia angajamentul ca pentru fiecare comanda plasata pe site-ul sau sa planteze cate un copac, daca clientii au bifat optiunea "Da, doresc ca Debo.ro sa planteze Gratuit un arbore pentru mine!"

Desfasurarea proiectului:

Campania de strangere a copacilor de la clienti a inceput in luna septembrie. Fiecare copac adunat de la cei care comanda orice produs de la magazinul online Debo.ro, se va planta in data de 13 noiembrie 2010.

Debo.ro estimeaza ca pana la sfarsitul campaniei, va aduna 10.000 de copaci, care vor fi plantati pe un teren de 2 ha in localitatea Filea de Jos, judetul Cluj.
Acestia vor fi plantati cu ajutorul voluntarilor. Oricine doreste sa sprijine aceasta campanie in calitate de voluntar se poate inscrie completand acest formular.
Mai multe detalii gasiti aici.

Recomandari