Vrei sa printezi mai mult cu mai putini bani?

Vrei sa printezi mai mult cu mai putini bani?
  calendar_month        
O veste buna pentru pasionatii de fotografie care doresc sa aiba si pe format imprimat albumele si pentru studentii care au nevoie sa tipareasca un volum mare de documente la costuri reduse. Brandul Epson a lansat o noua gama noua de imprimante bazate pe sistemul FIT (Fast Ink Top-up), care presupune o noua tehnologie de alimentare rapida cu cerneala.

Daca pana acum apelai imprimante care foloseseau sistemul CISS (Continuous Ink Supply System) probabil ti-ai dat seama de problemele existente. Se instalau greu, se prindea foaia, curgea tusul si iti iroseai si timpul si tusul, iar rezultatul era o calitate proasta a imprimarii.

L800, L200 si L100 sunt imprimantele lansate de Epson prevazute cu un sistem integrat de cartuse de capacitate mare, iar partea buna este ca nu mai trebuie sa mergi la un centru de incarcat tusul, ci il poti incarca chiar tu. Imprimantele prezinta, de asemenea, o supapa reductoare, care controleaza fluxul de cerneala pentru a preintampina refluxul in timpul deplasarii acesteia...

Datorita cartuselor de capacitate foarte mare, aceste modele listeaza fara probleme si la un cost redus atat documente, cat si fotografii. Utilizatorii pot fi siguri ca obtin cele mai bune costuri, fiabilitate si siguranta folosind imprimanta Epson, a declarat Jason Savage, Marketing Services Manager in cadrul Epson Europe.

Imprimanta foto Epson L800 este echipata cu sase recipiente individuale de cerneala pentru reincarcarea cartuselor, originale Epson, a cate 70 ml fiecare. L 800 ofera costuri de utilizare reduse, de numai 0,155 lei pentru o fotografie de 10 x 15 cm, luand in calcul costul cernelii, si de 0,37 lei pentru o fotografie de 10 x 15 cm incluzand in calcul cerneala si hartia foto. Utilizatorii pot lista fotografii de inalta calitate, fara chenar, pana la dimensiunea A4 si pot lista direct pe CD-uri si DVD-uri, obtinand rezultate realiste si durabile. Listarea fotografiilor se realizeaza rapid si eficient, o fotografie de 10 x 15 cm putand fi tiparita in numai 12 secunde.

Modelul L200 este un echipament multifunctional, care listeaza, scaneaza si copiaza documente rapid si usor, in vreme ce L100 se adreseaza celor care nu au nevoie de functii de scanare si copiere.

Preturi:
L 100 - 699 lei, L 200 - 889 lei si L 800 - 1329 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Interesant
  • person

    "cel mai ieftin rca"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right