Zambeste, bucura-te, distreaza-te cu noile tablete E-Boda, Essential Smile si Essential Smile Plus

Zambeste, bucura-te, distreaza-te cu noile tablete E-Boda, Essential Smile si Essential Smile Plus
  calendar_month        
Essential Smile si Essential Smile Plus deschid noi posibilitati de distractie care iti vor modifica starea de spirit fie ca asculti muzica, socializezi pe Messenger sau Facebook, te uiti pe Youtube, vezi un film sau te joci.

Cu tabletele Essential Smile ai acces la cele peste 500,000 de aplicatii ale sistemului de operare Android 4.0, la retelele de socializare, la e-mail, redare Flash, jocuri 3D, presa on-line sau muzica si film.

Essential Smile, cu diagonala de 9 inchi, au ecran capacitiv ce recunoaste pana la 5 atingeri simultane, aplicatiile si jocurile care necesita mai multe atingeri simultane fiind acum mult mai captivante. Cu ajutorul procesorului grafic performant MALI 400 MP, tabletele Essential devin adevarate console de jocuri portabile.

Si navigarea pe Internet va fi mai rapida ca oricand datorita conectivitatii Wi-Fi 802.11 b/g/n. Exista, de asemenea, si posibilitatea de conectare prin 3G extern.

51346.jpgE-Boda Essential Smile are capacitate de stocare interna de 4 GB, autonomie a bateriei de 5 ore, in timp ce Essential Smile Plus are capacitate de stocare interna de 8 GB si autonomie a bateriei de 6 ore.

Tabletele E-Boda Essential Smile pot fi achizitionate de pe site-ul www.e-boda.ro, din retelele de magazine specializate si din marile retele de hypermarket-uri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

99 about me
  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right