Zanussi EasyWater - un izvor nesecat de apa rece

Zanussi EasyWater - un izvor nesecat de apa rece
  calendar_month        
Combina frigorifica Zanussi EasyWater iti pune la dispozitie un izvor nesecat de apa rece

Caldura de afara te face sa ai nevoie tot mai des de un pahar de apa rece. Si cate sticle de apa mai poate adaposti frigiderul tau deja plin cu alimente care trebuie sa stea la racoare?

O combina frigorifica EasyWater de la Zanussi te scoate imediat din incurcatura. Are un dozator de apa incorporat in usa frigiderului, cu un rezervor generos, avand o capacitate de 4 litri, si care este usor de detasat pentru reumplere.

51171.jpgAstfel primesti apa rece pe saturate, direct in pahar, la o simpla apasare de buton. In plus, economisesti energie electrica, pentru ca nu trebuie sa deschizi usa frigiderului ori de cate ori iti este sete.

Combinele frigorifice EasyWater de la Zanussi au si alte avantaje: sunt deosebit de incapatoare!Nu numai ca economisesc spatiul interior datorita dozatorului amplasat pe exteriorul usii, dar gratie designului Spazio+, capacitatea frigiderului este marita considerabil, fara sa-ti ocupe mai mult loc in bucatarie.

Iar pentru ca tot vorbim de economie, vestile bune continua: combinele frigorifice EasyWater se incadreaza in clasa energetica A+ si consuma cu 25% mai putina energie electrica decat combinele din clasa A.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Generatia "copy-paste"
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right