Cate kilograme poti slabi intr-o luna. Adevarul despre scaderea in greutate

Cate kilograme poti slabi intr-o luna. Adevarul despre scaderea in greutate
  calendar_month        
Este ușor să devii obsedat de pierderea în greutate și acest lucru poate duce la anxietate. Întrebări precum câte kilograme pot fi pierdute într-o lună sau într-o săptămână ne pot face să ne pierdem concentrarea asupra unei vieți sănătoase.

Câte kilograme poți pierde într-o lună?

Aceasta este o întrebare recurentă atunci când dorim să scăpăm de excesul de greutate într-o anumită perioadă de timp. Dar răspunsul depinde foarte mult de cât de supraponderali suntem. Într-un mod sănătos, se estimează că puteți pierde 750 de grame pe săptămână (3 kilograme pe lună).

Cu o dietă strictă și exerciții fizice de rutină axate pe arderea caloriilor, ați putea ajunge la 4 sau 5 kilograme pe lună, dar există întotdeauna riscul de revenire la aceeasi greutate după o dietă strictă. De aceea, este mult mai valoros și mai util să schimbi obiceiurile decât un anumit interval de timp pentru a atinge un obiectiv în principal estetic.

Un stil de viață sănătos ne împiedică să cădem pradă anxietății și îmbunătățește capacitatea organismului nostru de a lupta împotriva excesului de greutate nu doar pentru o perioadă de timp, ci pe tot parcursul anului. Prin urmare, este normal să vrei să știi câte kilograme poți pierde într-o lună, dar nu există o regulă precisă. Depinde de organismul fiecărei persoane.

Recomandari