Bauturile reci cu cafea sunt bombe calorice!

Bauturile reci cu cafea sunt bombe calorice!
  calendar_month   update 21 Dec 2009, ora: 14:10      
Cercetatorii avertizeaza ca bauturile reci pe baza de cafea sunt nocive atat pentru sanatatea, cat si pentru silueta celor care le prefera in locul clasicei cafele. Iata care sunt motivele pentru care ar trebui sa renunti la frappucino!

Bauturile reci de tip frappucino iti saboteaza sanatatea

Moccacino, frappucino, capucino sunt bauturi delicioase si dulci, dar baute regulat iti vor sabota dieta! Unele dintre aceste bauturi contin atat de multe calorii cat o masa intreaga! Toate aceste calorii se vor depune pe abdomenul tau, iar cercetatorii spun ca obezitatea e in legatura directa cu riscul de a face cancer.

Bautura sau desert?

Mai mult decat un desert, bauturile pe baza de cafea pot contine mai mult de un sfert din caloriile zilnice recomandate pentru femei (2000 calorii)! Daca nu planuiesti sa sari peste cina sau sa alergi vreo 16 km inainte de culcare, mai bine renunti la asemenea bauturi dulci.

Studiile spun ca ele pot contine pana la 550 calorii, adica mai mult decat un hamburger de la fast-food! Prin comparatie, o cafea neagra oarecare nu contine mai mult de 4 calorii!

Nu e de glumit cu obezitatea!

Consumul de calorii din bauturi a crescut in paralel cu epidemia de obezitate din ultimii ani. Studiile au aratat ca persoanele supraponderale care au renuntat la bauturile dulci au scazut mai mult in greutate decat acelea care au renuntat la o parte din caloriile lichide.

Asadar, sfatul specialistilor este sa renunti la aceste bauturi aducatoare de sute de calorii si cu aport nutritional zero.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Un roman despre Freud si Londra pe care as vrea sa-l citesc
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right