Ceaiuri anticelulitice

Ceaiuri anticelulitice
  calendar_month        
Ceaiurile din plante sunt utile in diete, ajutand-ne sa eliminam celulita datorita proprietatilor lor venotonice (ce imbunatatesc circulatia) si diuretice. Iata care sunt cele mai utile ceaiuri anticelulitice!

6 ceaiuri venotonice

Hamamelis
Castan porcesc
Lemongrass
Afin
Alun salbatic
Ghimpe (Ruscus aculeatus)

6 ceaiuri diuretice

Cretusca
Ceaiul verde
Cozile de cirese
Frasin
Coacaze
Ortosifon (ceai de Java)

Nu crede in miracole

Atentie, aceste ceaiuri nu fac miracole! Ceaiurile anticelulitice te ajuta sa arati mai bine pe termen lung, iar efectele lor vor fi cu atat mai vizibile cu cat le vei bea in cantitati mai mari si cu cat le vei integra intr-un program alimentar anticelulitic.

Prafuri sau ceaiuri?

Teoretic, efectele acestor plante sunt aceleasi indiferent de forma sub care se iau, fie ca si pastile, fie ca ceaiuri. Practic insa, avantajul ceaiurilor fata de prafuri este ca acestea te obliga sa te hidratezi, iar lichidele sunt inamicele pielii ca o coaja de portocala.

De asemenea, lichidele baute in cantitati mari blocheaza foamea.

In fine, sa nu uitam ca ceaiurile ne ajuta sa eliminam stresul. Ceaiul se bea intr-o atmosfera placuta, calma, fara graba. E un moment de liniste si o stare de bine care trebuie sa-ti apartina mereu, chiar si vara. Trebuie doar sa ai rabdare cateva minute si sa-l bei caldut, la pranz si seara.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Viitorul
  • person

    "nu exista om pe lumea asta care sa nu se fi intrebat, o data macar,cum ar arata viitorul daca..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right