Cum sa slabesti usor. 3 secrete coreene pe care trebuie sa le stii

Cum sa slabesti usor. 3 secrete coreene pe care trebuie sa le stii
  calendar_month        
Atingerea greutății ideale va fi mai ușoară dacă urmezi aceste 3 sfaturi coreene care te vor ajuta să ai un corp sănătos și o silueta de invidiat. Caracteristica oamenilor din aceste țări este că sunt foarte slabi, iar in randurile ce urmeaza îți vom dezvălui secretele lor.

Alimentația sănătoasă

În ciuda faptului că sunt expuși la fast-food și la alimente prăjite de toate aromele și culorile, coreenii aleg să mențină o dietă sănătoasă care include cereale, legume și proteine. Așadar, acesta este primul pas pentru a pierde în greutate: mâncați sănătos. Vă sugerăm să consultați un nutriționist care vă poate ghida în acest proces și vă poate informa cu privire la grupele de alimente și cantitățile de care are nevoie organismul dumneavoastră. Țineți minte că NU este vorba de a interzice vreun aliment, ci de a le consuma corect.

Activitatea fizică

Activitatea fizică este importantă pentru coreeni, deoarece sănătatea lor este un lucru pe care îl apreciază foarte mult. Fie că este vorba de rutine de exerciții fizice care ajută la eliminarea grasimii sau tonifierea abdomenului mulți oameni se bucură sa faca miscare fie prin dans, alergari usoare sau plimbari zilnice.

Nu amana ora meselor

Pentru că îți amâni programul de masă și când ai "timp" nu te vei opri să pregătești ceva sănătos și vei opta în schimb pentru ceva mai simplu și mai rapid, chiar dacă nu este nutritiv. Pe de altă parte, dacă îți alegi ore fixe pentru a te hrăni, îți va fi ușor să identifici grupa de cereale sau proteine de care are nevoie organismul tău.

Recomandari