Dieta pe internet

Dieta pe internet
  calendar_month        
Daca iti propui sa slabesti si sa urmezi o dieta , apelezi la internet?

La fel ca la majoritatea serviciilor on-line, atunci cand vine vorba de slabit, poti gasi materiale foarte bune, insa trebuie sa filtrezi foarte multe programe.

Acestea poti fi foarte indoielnoice, mai ales cand promit rezultate prea bune ca sa fie adevarate (si in general chiar asa este).

Daca iti propui sa aplici o metoda de slabit pe care o gasesti postata pe un site de internet, trebuie sa tii cont de foarte multe elemente, pentru a nu te trezi ca ai facut o mare greseala.

Este foarte posibil sa fii pacalita, mai ales cand ti se propune un produs minune "la numai x,99 lei".


In acelasi timp, nu trebuie sa cataloghezi toate programele de slabire gasite online ca o sarlatanie. Exista bine-inteles si avantaje precum economia de timp si de bani si sari peste momentele in care te poti simti jenata de kilogramele in exces cerand sfaturi unei persoane fata in fata.

Pentru a urma un astfel de program trebuie sa alegi cu atentie, deoarece nu toate planurile de alimentatie sunt la fel. Fii atenta la urmatoarele lucruri:

1. Metode prin care ti se monitorizeaza consumul de alimente si activitatea fizica
2. Retete si planuri alimentare
3. Citate, sau fraze inspirationale pentru a te mentine motivata
4. Personalizarea planului alimentar
5. Incurajarea pastrarii angajamentului si atitudinea pozitiva pe care o transmit.

Ce este extrem de important este sa eviti acele site-uri care te incurajeaza sau te forteaza chiar, sa le cumperi produsele pentru ca planul de slabire sa functioneze. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face.

Nu ai de unde sa stii ce anume contin produsele respective decat dupa ce la cumperi, iar riscul cel mai pregnant este acela ca iti poti da peste cap metabolismul fara drept de apel.

Un program online bun te motiveaza monitorizandu-ti obiceiurile alimentare si personalizandu-ti dieta zilnica. Totusi, succesul oricarui program de slabit consta in vointa pe care tu o afisezi si respectarea planului.

Recomandari