Diete vedete: prea drastic chiar si pentru Holywood!

Diete vedete: prea drastic chiar si pentru Holywood!
  calendar_month        
Exista diete care se pot tine cu ceva efort, diete care te forteaza sa strangi din dinti sa le poti tine si diete care te chinuie efectiv.

Totul depinde de miza aflata in joc.


Iar vedetele de la Hollywood chiar iau treaba in serios cand e vorba de vreun rol mult dorit sau cu implicatii financiare serioase.

Mancarea preferata? Nici vorba. Macar cateva inghitituri? Nimic. Si asta nu-i tot, caci le asteapta si ore chinuitoare la sala!

Iata cateva exemple de vedete care nu au precupetit nimic atunci cand li s-a cerut sa intre in pielea unor personaje cu cel putin 3 numere mai mici la imbracaminte!

77805.jpg


Anne Hathaway
Rolul Catwoman din "The Dark Knight Rises" - minus 7 kilograme

Meniul ei zilnic? Salata de hummus si ridichi. Dar nici din asta mult, pentru ca nu trebuia sa depaseasca 500 de calorii/zi.

La o saptamana dupa inceperea dietei, Anne marturisea :"Este ok pana acum, dar nu stiu cat de sigura voi mai fi peste o saptamana. Ma simt destul de slabita, desi dieteticiana mi-a spus ca nu exista pericolul instalarii anemiei.

Se pare ca aceasta dieta are puternic rol detoxifiant. Altfel cum sa imi explic ca m-am umplut si de cosuri?!!"77806.jpg


Natalie Portman
Rolul din "Black Swan" aA€A" minus 9 kilograme

Natalie Portman oricum este o actrita destul de slaba, insa cu toate acestea nu a scapat de dieta pentru rolul lebedei negre. Iar dieta stricta cu morcovi si migdale nu a fost suficienta, caci rolul presupunea si muschi bine dezvoltati, asa ca in paralel Natalie a inceput exercitiile istovitoare de balet.

La un moment dat regizorul Darren Aronofsky i-a vazut spatele scheletic al lui Natalie si a exclamat ingrijorat: "Dumnezeule, e prea mult. Natalie, dieta se opreste aici."77807.jpg


Mila Kunis
Rolul din "Black Swan" - minus 8 kilograme

Partenera de scena a lui Natalie Portman din pelicula "Black Swan" a fost interpretata de frumoasa actrita Mila Kunis, considerata insa "plinuta" pentru rolul lebedei albe.

Asa ca timp de 3 luni actrita a vizitat sala de sport cel putin 5 ore/zi, 7 zile/saptamana si a tinut o dieta drastica, numai cu legume.

Neobisnuita cu un astfel de regim, Mila marturisea: "Industria modei este terminata psihic. Nu ai cum sa fii om normal daca esti slab ca un schelet. Ma uitam in oglinda si practic aproape vedeam prin mine, iar pielea mi-era stravezie. Deja nu mai era nimic frumos si sexy, devenise grotesc."53677.jpg


Gwyneth Paltrow
Rolul din "Country Strong" - plus 9 kilograme

In pelicula "Country Strong" Gwyneth interpreteaza rolul unei cantarete alcoolice. Pana aici nimic deosebit, cu exceptia faptului ca dieta impusa actritei de catre regizor a fost una de...ingrasare!

Mai exact? 9 kilograme intr-un timp foarte scurt. Ceea ce pentru Gwyneth a reprezentat un calvar, mai ales ca trebuia sa renunte si la exercitiile fizice atat de dragi ei.

Despre acest rol, Gwyneth marturiseste: "A fost ingrozitor, mai ales ca a trebuit sa nu mai merg la sala. Imi venea sa ma duc pe ascuns si sa ii mint, spunandu-le ca nu am fost. Am fost nevoita sa ma indop efectiv cu prajeli, paine alba si cantitati industriale de pui.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right