Gimnastica suedeza - tot corpul lucreaza

Gimnastica suedeza - tot corpul lucreaza
  calendar_month        
Ideala pentru tonifierea corpului si ameliorarea posturii, gimnastica suedeza cunoaste de cativa ani un real succes in randul vedetelor de la Hollywood.

Gimnastica suedeza a fost creata, dupa cum sugereaza si numele ei, in Suedia, unde se practica din secolul al XIX-lea, atat de adulti, cat si de batrani si copii. Ea ne ajuta sa ne imprietenim cu corpul nostru si sa-i cunoastem mai bine capacitatile.

Gimnastica pentru toti

Conceputa pornind de la coregrafiile elaborate de kinesteziterapeuti, gimnastica suedeza este compusa din 6 nivele de dificultate, care se adapteaza tuturor varstelor, de la 7 la 77 ani.

Oricare ar fi nivelul tau si indiferent de forma fizica, gimnastica suedeza iti va furniza exercitii adaptate propriilor tale nevoi.

Nu exista niciun risc sa-ti faci rau, sa faci intinderi de articulatii sau de muschi, caci miscarile sunt create si aprobate de kinesteziterapeuti, deci de specialisti.

Cum se deruleaza un curs de gimnastica suedeza?

Esti alergica la cursurile de step-aerobic din salile de sport supraincalzite? Gimnastica suedeza e pentru tine!

Ea se practica in ritmul unei muzici antrenante, care ofera buna dispozitie.

Cursul de gimnastica suedeza dureaza o ora si este compus din mai multe parti: incalzire, tonifiere musculara, stretching, jogging, cardiotraining si, la final, relaxare.

Beneficiul este global: bratele, picioarele, muschii abdominali sunt toti solicitati.

La sfarsitul cursului te vei simti relaxata, multumita unei gimnastici blande, dar efectuata in profunzime.

Recomandari