Impachetarile cu alge si slabirea

Impachetarile cu alge si slabirea
  calendar_month        
Benefice atat in tratamentul celulitei, cat si in diminuarea stratului adipos din toate zonele unde se aplica, impachetarile cu alge constituie o metoda non-invaziva de remodelare corporala si de eliminare a kilogramelor in plus.

In ce consta impachetarea cu alge?

Avand un potential fantastic de oligoelemente, saruri minerale si proteine, algele marine reprezinta tot mai mult un aliat de nadejde in lupta cu aspectul inestetic cauzat de excesul de tesut adipos.

Procedura de obtinere a pudrei de alge, o pudra umeda care pastreaza toate proprietatile curative ale produsului originar, este criomacinarea, o metoda de expulzare "la rece" si transformare a particulelor in pulberi fine, care patrund eficient in tesutul tegumentar, in timpul impachetarilor.

La impachetarile cu alge se folosesc geluri vasodilatatoare, care ajuta pudra de alge sa patrunda cat mai repede in organism si sa isi faca efectul intr-un mod optim. Pe langa efectul vasodilatator, unele geluri folosite mai au si efect de incalzire.

Pudra de alge, amestecata pana la omogenizare cu ceai verde sau solutii speciale, este intinsa apoi cu ajutorul unei spatula pe suprafetele dorite, in strat uniform. Zonele astfel "pregatite" se infasoara apoi in folie de plastic, patura termica sau manta izoterma, pentru mentinerea unei temperaturi constante de 37-38 de grade Celsius.

In curele marine si in cele pentru slabire sunt utilizate in special algele brune (fucus si laminaria). Fucusul ajuta la sintetizarea compusilor activi din vitamina D, astfel ca ea ajuta si la redarea fermitatii pielii in zonele afectate.

Durata unei astfel de impachetari dureaza de regula 20 de minute, timp suficient pentru ca substantele active din pudra de alge sa patrunda in epiderma si sa demareze procesul de ardere a grasimilor.

Pentru rezultate optime este necesar ca sedintele de impachetare cu alge sa fie efectuate cu o frecventa de 3 ori pe saptamana pana la obtinerea rezultatului dorit, iar apoi saptamanal sa se efectueze cel putin o sedinta de intretinere.

Rezultatele sunt deseori spectaculoase, cu pierderi de pana la 7 kilograme in 3 saptamani de tratament. Combinate cu o dieta corespunzatoare, impachetarile cu alge pot reprezenta comnbinatia perfecta de remodelare corporala si slabire eficienta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cure de slabire
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right