Slabeste cu supa de varza 4 kilograme in doar 7 zile

Slabeste cu supa de varza 4 kilograme in doar 7 zile
  calendar_month   update 02 Oct 2022, ora: 21:15      
Dieta cu supă de varză este dieta de care ai nevoie dacă vrei să slăbești în doar câteva zile. Dacă nu ai reușit sa scapi de kilogramele pe care ți-ai dorit să le pierzi înainte de sosirea verii și cauți o modalitate de a face acest lucru într-un timp scurt, dieta cu supă de varză poate fi soluția pe care o cauți.

Această dietă este concepută pentru șapte zile și, deși alimentul principal este supa de varză, o puteți combina și cu fructe, carne de vită, lapte degresat și legume. Este o dietă hipocalorică,săracă în proteine, grăsimi și carbohidrați, care promite să te facă să slăbești 4,5 kilograme.

Cum să urmezi dieta de supă de varză?

Această dietă se concentrează pe supa de varză, care trebuie făcută fără grăsimi și trebuie să includă o jumătate de varză bine spălată, 6 cepe mari, 6 roșii decojite, 2 sau 3 tulpini mari de țelină proaspătă, 2 ardei mari, sare și piper și aproximativ 4 litri de apă pentru a acoperi legumele.

În ziua 1 puteți mânca, de asemenea, fructe nelimitat (cu excepția bananelor).
În ziua 2, legume crude și gătite fără limită, cu excepția porumbului și a mazărei.
În ziua 3 veți continua, de asemenea, cu legume și fructe nelimitate (cu excepția bananelor), iar în ziua 4 până la 8 banane împreună cu lapte degresat.
În ziua 5 puteți mânca carne, mai exact 300-500 de grame de carne de vită sau de pasăre și până la 6 roșii proaspete.
În cea de-a șasea zi puteți mânca carne și legume fără limită.
În ultima zi a dietei puteți adăuga orez brun, suc de fructe neîndulcit și legume. Se recomandă să se mănânce mai multe boluri de supă de varză pe zi. Aproximativ 25 ml pe rând. Trebuie să vă fie clar că, înainte de a începe orice dietă, este important să consultați un medic, pentru ca acesta să vă dea sfatul potrivit cu privire la pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă atinge obiectivele.

Recomandari