Slabeste natural cu doua produse surori

Slabeste natural cu doua produse surori
  calendar_month        
Daca o silueta supla poate fi dificil de pastrat, Bio Elemente incorporeaza doua produse special concepute pentru arderea grasimilor: Silueta Supla si Slim Siluet, doua produse naturale care ajuta la controlul greutatii si reducerea depozitelor de tesut adipos.


Acestea sunt adjuvanti necesari si importanti in caz de obezitate.


Slim Siluet face din slabit o misiune usoare!

Un produs natural conceput pentru controlul greutatii corporale si accelerarea pierderii in greutate, va reduce surplusul de grasime si celulita lasandu-ti abdomenul si coapsele ferme.

Trei ingrediente esentiale pentru dobandirea efectului dorit isi exercita maxim puterile, intalnindu-se intr-un singur produs. Chitosanul ajuta la curatarea intestinelor de substante toxice, planta numita strugurii ursului este aplaudata pentru proprietatile diuretice, astringente si antiseptice, in timp ce spirulina, adjuvant in curele de slabire, este de fapt o alga bogata in proteine, aminoacizi, oligoelemente si vitamine care stimuleaza metabolismul general si apara organismul de infectii. Nici ca se putea o combinatie mai buna!

53584.jpgSilueta Supla se mentine cu extracte naturale!

Ce inseamna extracte naturale? Bio Elemente a creat suplimentul nutritiv Silueta Supla pe baza de grapefruit, lecitina, otet de mere, varec si pirodoxina. Fiecare dintre acestea lucreaza pentru o stare perfecta a organismului.

Fructul paradisului, asa cum este supranumit grapefruit-ul elimina kilogramele in plus, fiind bogat in vitaminele C, A, B1, B2, B5, dar si in licopeine, un antioxidant care te ajuta sa scapi si de colesterol.

Lecitina este deja faimoasa pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor, iar otetul de mere este un tonic realizat in urma fermentarii sucului acestor fructe. Varec, o specie de alge si piridoxina au un rol important in functionarea sistemului nervos, sunt bogate in aminoacizi si oligoelemente.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

singura intre straini
  • person

    "intr-o lume imperfecta...doar perfectziunea isi are locul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right