Cum a slabit Silvia Ionita 10 kg in timp-record. Cum a reusit!

Cum a slabit Silvia Ionita 10 kg in timp-record. Cum a reusit!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
09 Mai 2021, 21:40
  update
Actualizat
09 Mai 2021, ora: 21:43
     
Prezentatoarea stirilor de la Kanal D a slabit spectaculos, in timp record. Cantarea 65 de kilograme si a ajuns acum la 55. Multe persoane au felicitat-o pentru noua silueta, insa au fost si voci care au spus ca acum este prea slaba si a cam exagerat cu dieta. 

“Sunt oameni care-mi spun că am exagerat, că sunt prea slabă, ba chiar urâtă aşa”, spune Silvia Ioniţă (48 de ani), a declarat Silvia Ionita, in exclusivitate pentru click.ro. 

Pentru a scapa de kilolgramele in plus, Silvia Ionita a apelat la un nutritionist. A marturisit ca acum face mai multa miscare si este mult mai atenta la alimentatia sa. Evita cu orice pret E-urile. 

74796.jpg


„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta. Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea. Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea - ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi”, ne-a dezvăluit vedeta tv.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere