Ceasuri de mana pentru femei si barbati

Ceasuri de mana pentru femei si barbati
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
15 Iun 2017, 23:07
       
Intinsa plaja a ceasurilor de mana cuprinde o oferta variata alcatuita din numeroase brand-uri mai mult sau mai putin cunoscute, care lanseaza pe piata modele performante, inedite, extravagante si bogate in functii care trebuie sa faca fata cat mai multor cerinte din domeniul tehnologic.

Aria de ceasuri Timex este permanent imbogatita cu functii noi si detalii exclusiviste in timp ce modelele destinate femeilor ies in fata cu design-uri deosebite si stiluri sofisticate.

Motivul principal pentru care se investeste permanent in crearea unor dispozitive de mana bazate pe tehnologii inovatoare, este utilitatea care ne-o ofera un ceas ce-l purtam in fiecare zi. De la aparitia telefoanelor mobile, trebuie sa recunoastem ca multi dintre noi, ne-am cam luat ochii de la ceasuri, gasind in aceste ustensile portabile majoritatea functiilor ce se regaseau intr-un ceas.

Studiile arata ca barbatii sunt dispusi mai des sa cumpere un ceas de mana deoarece acesta ii completeaza stilul si ii ofera o nota aparte. Unul dintre acestea sta in modelele de ceasuri Timberland destinate persoanelor dinamice, care iubesc sportul, miscarea, drumetiile si bineinteles…tehnologia!

Pentru femei au fost create ceasuri Lacoste, potrivite siletelor firave, firilor exuberante si pasionatelor de moda actuala.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
imi e dor de mine
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere