Accesorizarea in sezonul estival? Ce bijuterii alegi?

Accesorizarea in sezonul estival? Ce bijuterii alegi?
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 15:19
    photo_cameraSursa: Freepik.com    
Sosirea sezonului estival este marcată de extazul și bucuria tuturor oamenilor, pentru că este perioada concediilor, a vacanțelor, a relaxării pe malul mării sau de la terasa unei căbănuțe poziționate în mijlocul naturii, la aer curat. Este momentul așteptat de cei petrecăreți, iubitori de natură, pasionați de citit. Cu toate acestea, vara este și un prilej prin care doamnele și domnișoarele vor să-și etaleze accesoriile, bijuteriile și ținutele vestimentare într-un mod cât mai creativ și inspirațional.

Din acest motiv, accesorizarea în sezonul estival trebuie să aibă o amprentă de originalitate și chiar de rafinament, care să scoată din anonimat orice ținută și care să pună în evidență trăsăturile fizice. Astfel, oricine trebuie dețină câteva bijuterii din aur definitorii pentru stilul și identitatea sa personală.

4 categorii de bijuterii esențiale pentru sezonul estival

1. Inele din aur cu o estetică minimalistă

Pasionatele de stilul casual vor fi încântate imediat de ideea purtării unor inele subțiri pe mai multe degete, pentru a aduce un plus de autenticitate stilului predominant. Nu trebuie să facă parte din același set, este suficient ca inelele să fie alese din același metal prețios sau să aibă aceeași nuanță. De asemenea, pentru ca rezultatul să fie unul la granița dintre casual și elegant, este important ca inelele selectate să fie cu o estetică simplă, minimalistă.

Citește și: Ce povești interesante ascund broșele?

2. Lănțișoare suprapuse

Lănțișoarele suprapuse reprezintă un nou trend în materie de accesorizare modernă. Bineînțeles, există și posibilitatea creării unui astfel de aspect prin combinarea unui lănțișor mic, finuț, cu unul lung. Această alăturare de bijuterii se potrivește atât pentru ținutele de festival, cât și pentru ținutele de zi cu zi, alcătuite din cămăși vaporoase și o pereche casual de pantaloni din in.

3. Brățări fixe

Brățările fixe sunt un alt accesoriu care nu trebuie să lipsească din cutia de bijuterii a unei femei, mai ales atunci când sosește sezonul estival. Inspiră un aer de eleganță, rafinament, delicatețe, completând cu succes atât ținutele simple, cât și pe cele sofisticate. De asemenea, pot fi purtate cu încredere și la un outfit de zi, dar și la un outfit de seară.

4. Cercei personalizați sau cu model

Cerceii reprezintă elementul de detaliu care nu trebuie să lipsească dintr-o ținută, fiind cel care exprimă eleganța feminină. Este important ca cerceii aleși să se alinieze cu ținuta, mai precis, să ofere o continuitate plăcută, armonioasă, fără să o încarce. Nu degeaba se spune că lucrurile simple sunt cele care contează, de fapt, cel mai mult. Astfel, se poate opta pentru o pereche finuță de cercei fie personalizată, fie cu model.

Prin urmare, sezonul estival este considerat a fi o perioadă destinată noilor experiențe, în care oamenii își pot contura stilul propriu cu ajutorul bijuteriilor din aur, mai ales dacă sunt alese conform unor standarde estetice bine definite și potrivite personalității lor.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Legile Universale
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere