Pietrele semipretioase, vedete la Accent Bijuterii

Pietrele semipretioase, vedete la Accent Bijuterii
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Oct 2013, 10:20
  update
Actualizat
01 Oct 2013, ora: 10:26
  photo_cameraBijuterii argint    
Mai intai a fost piatra. Culoarea si forma ei au inspirat designerul ce a creat pentru ea, femeia, ceva unic, plina de culoare si armonie, bijuteria ...

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au utilizat puterea cristalelor, montate in bijuterii din argint sau aur, in scopuri benefice.

Daca in China si Coreea, coroana imparatului era impodobita cu cristale de turmalina in ideea de a acumula mai multa energie pentru cel care purta coroana, in India, regii adunau pietrele semipretioase si pretioase pentru a se proteja impotriva raului.

Inca din antichitate se considera ca purtarea pietrelor avea o influenta asupra organismului uman si de aceea pietrele erau folosite deseori ca talismane pentru dobandirea unor virtuti si pentru aparare, in diagnosticarea si tratamentul diferitelor boli.

In zilele noastre, pietrele si cristalele sunt folosite in meditatie pentru a dezvolta intuitia, folosindu-se in cristaloterapie pentru a remedia diferite dezechilibre ale corpului uman.

"Acum suntem in zodia Balanta , iar agatul, ametistul, aventurinul, cuartul, granatul, labradoritul, opalul, piatra lunii sau smaraldul ne pot aduce calmul si relaxarea, ne pot amplifica farmecul personal, creativitatea si increderea sau ne pot reduce teama, fobiile si migrenele". Accent Bijuterii

Potrivit medicinei chineze, in palma se afla peste 400 de puncte de reflexoterapie care au legatura cu toate organele interne iar pietrele actioneaza asupra acestor puncte.

Avand in vedere ca argintul atrage si regleaza energiile pozitive iar in acupunctura se stie ca acele din argint au actiune antiinflamatoare si calmanta, combinatia bijuterii din argint cu pietre semipretioase si o purtare continua le poate transforma in talismanul dumneavoastra personal.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Modelele "Accent Bijuterii" se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dvs.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
RELATARI INUTILE
  • person

    "when me they fly, i am the wings"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere