Primavara Teilor in Culori Vibrante

Primavara Teilor in Culori Vibrante
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Apr 2015, 12:00
  update
Actualizat
16 Apr 2015, ora: 12:00
     
Colectia de primavara Teilor pare inspirata dintr-un scenariu suprarealist, in care pietrele pretioase naturale joaca rolurile principale.

Colectia de primavara Teilor se defineste prin culori puternice, stralucire si opulenta. Pietrele pretioase naturale prind sclipiri magice in montura bijuteriilor.
Contururile bijuteriilor sunt departe de liniile stilului clasic, design-ul pieselor avand o puternica tenta orientala, incarcata de elemente ce le confera un farmec irezistibil. Dimensiunea impresionanta, cat si taietura perfecta a pietrelor pretioase inscriu bijuteriile in ordinul accesoriilor memorabile, care nu vor trece neobservate in nicio circumstanta.

Diamantul, acvamarinul, safirul, ametistul, rubinul, smaraldul, topazul, citrinul sau garnetul sunt doar cateva dintre pietrele pretioase naturale ce impodobesc bijuteriile din colectia de primavara Teilor. Fiecare piesa este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale pietrelor pretioase.

Design-ul surprinzator al bijuteriilor se remarca prin combinatii imprevizibile de culori si forme. Contururi fluide si nuante vibrante se imbina intr-un joc de lumina impresionant, evidentiat de fatetele gemelor. Taietura pietrelor pretioase naturale variaza de la Brilliant pana la spectaculosul Pear. Fiecare piatra a fost prinsa manual in montura, complexitatea bijuteriilor dictand procedeul minutios si sofisticat prin care gemele au fost selectate si montate.

Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile magice ale pietrelor pretioase, ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www.bijuteriateilor.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Purgatoriul
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere