Primavara Teilor : Mozaic de diamante

Primavara Teilor : Mozaic de diamante
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
16 Apr 2015, 12:15
  update
Actualizat
16 Apr 2015, ora: 12:04
     
Realizate in serii limitate, bijuteriile din colectia de primavara Teilor sunt batute in sute de diamante, prinse in monturi pretioase.

Pentru cei care sunt intotdeauna exigenti cu alegerile lor, Teilor le propune o editie limitata de piese incrustate cu pietre pretioase, provenind din zone exotice ale globului. Colectia de primavara este caracterizata de prezenta diamantelor ce paveaza bijuteriile, realizand un mozaic de pietre pretioase. Nuantele hipnotizante de cognac, galben si portocaliu ale pietrelor pretioase pun in valoare design-ul feminin si rafinat al bijuteriilor.

Inca o data, maestrii bijutieri ne-au aratat cum o forma clasica poate fi reinterpretata si reinventata la nesfarsit. Conturul simplificat al bijuteriilor, lipsit de ornamente excesive, evidentiaza textura inedita a materialelor ce compun piesele, fiecare dintre diamante fiind montat individual in cadrul bijuteriei.

Diamantele sunt atemporale si reusesc, de fiecare data, sa sintetizeze viziunea si emotia artistului. Fiecare piesa ce compune colectia de primavara Teilor este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale diamantelor. Tipul de montura Grain confera o prindere sigura si rezistenta a pietrelor pretioase.

Mozaicul pretios este format din diamante cu taietura Brilliant, dispuse simetric pe suprafata pieselor. Taietura pietrelor pretioase naturale incrustate alaturi de diamante variaza, de la Cushion pana la spectaculosul Pear.

Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile diamantelor ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Diamantele nu au fost montate aleatoriu in bijuterii, procedeul fiind atent controlat pentru a reda un efect de degrade sau unul de uniformitate, in cazul combinarii acestora cu alte pietre pretioase. Mozaicul sofisticat de diamante vorbeste despre minutiozitate, iscusinta si viziune.

Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cat si online, pe www.bijuteriateilor.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere