Redeschiderea Galeriilor Sabion pe Calea Victoriei, alturi de Gianni Lazzaro

Redeschiderea Galeriilor Sabion pe Calea Victoriei, alturi de Gianni Lazzaro
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
22 Nov 2013, 13:59
    photo_cameraGaleriilor Sabion pe Calea Victoriei, Gianni Lazzaro     person Sophia Loren
Cu ocazia redeschiderii Galeriilor Sabion pe Calea Victoriei nr. 68-70, Gianni Lazzaro, cel mai cunoscut designer de bijuterii roman, al carui renume a fost cladit pe seama pieselor unice si spectaculoase care accesorizeaza tinutele vedetelor de la Hollywood, precum Sophia Loren sau Heidi Klum, a prezentat cea mai recenta colectie a sa, Mistero.

Colectia Mistero emana un aer tineresc si proaspat si este dedicata tuturor celor care iubesc viata si o traiesc din plin. Elementele de noutate in jurul carora designerul si-a construit modelele sunt formele surprinzatoare, neconventionale, precum si modelele complexe create din aur alb sau rose si ceramica. Intr-adevar, designerul realizeaza un act de curaj prin asocierea pietrelor pretioase si metalelor pretioase cu ceramica neagra, alba si gri.

Este o colectie geometrica, in care cercul joala rolul principal si inchide in el desfasurarea intregii bijuterii."Am folosit in general contraste simple, intre doua culori, iar unde am ales utilizarea pietrelor am incercat sa dau expresivitate lucrarii prin culori intense, care traiesc. Astfel de abordare se adreseaza celor care inteleg sa isi raporteze echilibrat viata la eternitatea unei pietre, care inteleg ca fiecare clipa trebuie traita, care recunosc ca uneori eternitatea poate dura doar o secunda si toate acestea se intampla in ceea ce numim misterul vietii" - Gianni Lazzaro


***

Inspirate de perioada interbelica, bijuteriile Sabion transcend limitele impuse de tendintele momentului si se prezinta ca o adevarata opera de arta. Fiecare bijuterie spune o poveste, conceputa pentru a transmite emotia celui care si-a pus toata maiestria si indemanarea in crearea sa.

Creatiile Sabion se fac remarcate gratie pietrelor pretioase deosebite, asocierilor unice de metale precum aur-tantal si lucratura de exceptie in aur, platina sau argint realizata manual.

Pe langa abilitatea transformarii metalelor in adevarate opere de arta, Sabion este si un ambasador al miscarii artistice romanesti, Galeriile redeschise acum pe Calea Victoriei primind Premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial, Premiul pentru inovatie in pardoseala si Premiul pentru expunere artistica in cadrul aceleiasi competitii, ARE Design Awards 2011, prezentata de Association for Retail Environments (ARE). Pentru acest premiu, Sabion a concurat cu 500 de mari jucatori de pe piata internationala de retail, precum Tiffany's, Macy's sau Apple Store.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Pretuieste viata!
  • person

    ""ce este un barbat celibatar? un barbat care a pierdut ocazia sa faca fericita o femeie!""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere