Sarbatoreste primavara cu bijuteriile PANDORA!

Sarbatoreste primavara cu bijuteriile PANDORA!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
03 Mar 2014, 17:02
  update
Actualizat
03 Mar 2014, ora: 17:07
     
Bucura-te de primavara cu noua bratara PANDORA, de tip bangle, reinterpretata in acest sezon prin adaugarea unei inchizatori pave in forma de inima, din zirconiu cubic stralucitor.

Purtata singura sau impreuna cu alte bratari PANDORA suprapuse, ea va fi prezenta in momentele de neuitat ale vietii tale, amintindu-ti sa le pretuiesti.

67644.jpg
In plus, PANDORA a pregatit si o oferta speciala de Martisor. Vino intr-unul dintre magazinele PANDORA, cumpara doua produse, iar pe al treilea, cel cu pretul mai mic, il primesti gratis.

101020.jpg
Promotia este valabila intre 27 februarie - 09 martie 2014 sau in limita stocului disponibil, in magazinele PANDORA sau in magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulata cu nicio alta promotie sau reducere.

Gaseste-ti inspiratia in magazinele PANDORA din Romania sau pe http://www.pandora.net/ro-ro/explore/campaigns/RO/Martisor14!

101019.jpg
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile.

Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii.

Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, din sase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.100 de
magazine-concept.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Scrisoarea de intentie ambalajul imaginii tale
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere