5 tatici hot din America

5 tatici hot din America
  calendar_month        
In SUA s-au desemnat cei mai hot tatici. Iata cum arata ei si ce merite deosebite au!

Cel mai hot tata al anului 2011: James Tritle de la Polul Nord, Alaska

"Adevarata frumusete vine din interior. Sotul meu este aratos, dar cel mai important e ca el este un sot si un tata uimitor", spune sotia sa.

Bine spus, si suntem de acord! James a castigat concursul in fata a 700 concurenti, fiind desemnat cel mai hot tata al anului 2011. El a castigat o excursie de 7 zile in Bahamas.

In plus, acest tatic sexy a mai castigat si titlul de cel mai hot tata militar. El este specialist de combustibili in trupele US Air Force, si in curand va fi membru al Alaska Air National Guard.

Iata-i si pe ceilalti finalisti sexy!
93690.jpg




Cel mai hot tata singur: Jon Graves din San Diego, California

Un vaduv care creste singur 2 fii, Jon este un fost jucator de baseball pentru echipa Dodgers si in prezent e webmaster la aeroportul din San Diego.




93689.jpg




Cel mai hot tata tatuat: Conan Storlie din Seattle, Washington

"Sotul meu ma iubeste asa cum sunt si imi arata asta in fiecare zi. E un tata incredibil. Sunt foarte norocoasa ca ma trezesc langa el in fiecare zi".

Conan este pasionat de designul de interior si este tatal a doi baieti de 10 si 16 ani.


93691.jpg





Cel mai hot tata pompier/ politist - Ricky Feild din Katy, Texas

Ricky "gateste, face curatenie, are grija de copii si imi lasa mereu mesaje de dragoste, de cand ne-am casatorit", spune sotia sa. El este tatal a 3 baieti, de 2, 8 si 17 ani.







64052.jpg


Cel mai hot tata de gemeni: Kelly Henderson din Nashville, Tennessee

"E atragator si se descurca cu gemenii ca un adevarat profesionist. Vine de la serviciu si intra in haosul din casa, ca si mama sa aiba o pauza."

Knox si Ryder sunt cei doi gemeni identici de 14 luni ai lui Kelly. El lucreaza ca Digital Account Manager pentru diferite site-uri, carora le face strategia si marketing-ul online. Kelly este pasionat de chitara si fotografie.

Autor: Nuage

Recomandari