Halloween trend 2011: 7 picturi pe burtica pentru gravide

Halloween trend 2011: 7 picturi pe burtica pentru gravide
  calendar_month        
Cand vine vorba de moda de Hallowen pentru gravide, costumele clasice ies din tendinte si sunt inlocuite cu picturile pe burtica, o noua arta care capata din ce in ce mai multa amploare in acest an.

Este un mod amuzant si distractiv de a profita de burtica in crestere pentru cea mai originala si creativa deghizare pentru cea mai infricosatoare noapte de peste an!

Daca sarcina te prinde pentru prima oara in preajma Halloween-ului si nu vrei sa ratezi momentul de a scoate in evidenta cumva burtica printre celelalte decoruri de Halloween, opteaza pentru cel mai haios si in voga mod de a o deghiza prin 5 speciale picturi dedicate acestei sarbatori.

Vopselele folosite sau tatuajele ori abtibildurile folosite pentru crearea lor trebuie sa fie compuse din substante non-toxice, pentru a evita sa iti pui in pericol sarcina. Citeste eticheta sau intreaba inainte de a aplica culori pe abdomenul care gazduieste bebelusul tau!

1. Dovleac
93857.jpg


Dovleacul, principalul element al decoratiunilor de Halloween, este cea mai simpla si la indemana metoda de a-ti decora burtica. Daca ai deja un copil, il poti ruga chiar pe el sa se distreze in timp ce iti coloreaza abdomenul in culorile toamnei in timp ce deseneaza conturul unui dovleac simplu.

2. Dovleac fioros
93858.jpgO fi dovleacul simbolul petrecerii, dar este mai interesant cand este fioros si infricosator pentru cei din jur. Daca vrei sa intre in atmosfera sarbatorii, ofera-i aspectul infricosator al Halloween-ului si decoreaza-l si cu o palariuta de frunze sau paie, pentru a fi mai interesant.

3. Tigru
93859.jpgDaca vrei ca burtica ta sa aiba un aspect mai fioros si sa-i sperie pe toti cei care atenteaza la ea, atunci opteaza pentru pictarea capului unui tigru, unul dintre cele mai fioroase animale salbatice. Trebuie sa rogi pe cineva care sa pricepe sa faca desenul sau sa cumperi tatuaje speciale pentru a le imprima pe burtica si a forma modelul.

4. Dovleac ranjit
93856.jpgTransforma-ti burtica in cel mai ranjit dovleac de Hallowen! Tot ce trebuie sa faci este sa rogi pe cineva, eventual chiar un copil, sa iti deseneze conturul dovleacului si apoi sa se distreze prin conturarea unui chip zambitor.

5. Burtica artistica
64099.jpgIn cazul in care chipurile de strigoi, scheleti sau pictarea unor teme clasice acestei sarbatori nu te incanta, poti opta pentru o portie de originalitate, prin creatii artistice extrem de frumoase, realizate de mana unor persoane pricepute. Iata un model extrem de migalos, superb, cu care iti poti decora burtica de Halloween. Este un model "brodat" care prezinta o floare artistica, foarte atent desenata.

6. Cosulet de fructe
93855.jpg


Serviti o fructa? Ai putea intreba toti invitatii de la petrecerea de Halloween in timp ce tu tii o fructa in mana si restul in cosul... din burtica. Colorarea unui cosulet cu fructe tomnatice cu ocazia acestei sarbatori este o idee draguta si inedita cu care ti-ai putea suprinde invitatii.7. Burtica a la Michelangelo
93854.jpgUnele mamici s-au gandit ca daca Michelangelo ar fi trait si ar fi fost pus sa picteze o burtica pentru Halloween, imaginatia l-ar fi condus spre crearea unei astfel de creatii, o reinventare a Capelei Sixtine, desavarsita de celebrul pictor . Acest tablou pe burtica infatiseaza un bebelus in burtica vegheat in permanenta de sfinti, toate acestea fiind imbinate intr-un fundal superb de aripi de fluturi, o reinventare a aripilor clasice de ingerasi.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari