Merita respectati parintii care-si parasesc copiii?

Merita respectati parintii care-si parasesc copiii?
  calendar_month        
Traim intr-o societate in care numai femeile sunt condamnate pentru faptul ca isi parasesc copiii, ca ii trimit la cersit, ca ii parasesc prin spitale.

Dar tatii? De ei nimeni nu spune nimic, oare e drept ca ei sa isi praseasca copiii, sa ii lase in grija mamei stiind ca ea nu are posibilitati, sa se dezica de ei? Oare de ce societatea nu ii condamna si pe ei pentru lipsa de responsabilitate, de umanitate.

Ce barbati sunt aceia care nu-si iubesc proprii copii, care isi reneaga propriul sange care nici macar nu vor sa-si recunoasca proprii copii, care-si bat nevestele insarcinate fara sa le pese de raul pe care-l pot face copiilor, care lasa sa treca Craciunul, Pastele, fara sa le dea un cadou cu toate ca eu cred ca acei copilasi s-ar multumi cu o privire in care sa gaseasca dragoste, cu o sarutare, cu o strangere in brate si cu un te iubesc sincer.

Ce tati sunt aia care de ziua copilui lor nu sunt in stare un telefon sa le dea, nu sunt in stare sa vina sa-i caute cu o sticla de sampanie si cu o cutie de bomboane sau daca sunt chiar atat de saraci cu nimic doar cu propria lor persoana?

Doar mamele sunt condamnate cand nu fac aceste lucruri si tot ce am insirat eu mai sus e doar o mica parte insa trebuie sa acceptam ca o mama isi creste singura copilul fara sa aiba nevoie sa se recastoreasca, in schimb un barbat nu. O mama sta langa copilul ei cand e bolnav, se sacrifica pentru el, se lasa pe ea pntru copilul ei dar un barbat nu, si cu toate astea ei nu sunt condamnati niciodata.

Oare e drept acest lucru? A fi barbat implica multa responsabilitate, doar ca barbatii din ziua de azi fug de ea ca de ciuma si nu vorbesc despre toti, dar majoritatea asa sunt. De ce sunt asa? Simplu din cauza societatii, a familiei in special a mamei care nu-l invata nimic.

Merita respectati tatii care isi parasesc copiii si chiar daca nu-i parasesc de tot, se mai intalnesc cu ei din 6 in 6 luni sau din an in an, si in loc sa se apropie de ei, ii insulta si ii desconsidera, sa fie respectati? Merita sa fie respectat un om care nu te respecta char daca acest om ti-e ruda de sange?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Desen
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right