O noua colectie H&M pentru copii

O noua colectie H&M pentru copii
  calendar_month        
In luna septembrie, H&M va sprijini UNICEF/initiativa All for Children printr-o colectie speciala de imbracaminte moderna si atractiva pentru copii.

Aceasta va fi disponibila In 160 de magazine din toata lumea, cat si online, iar 25% din toate vanzarile colectiei All for Children vor merge direct catre proiectele UNICEF de promovare a drepturilor copiilor la educatie si protectie In comunitatile vulnerabile.

H&M si UNICEF au lansat initiativa All for Children In noiembrie 2009.

93686.jpg


Acesta este un proiect pe cinci ani, sustinut de H&M printr-o donatie de 40 de milioane SEK (4,5 milioane USD), care acum va fi extins de la comunitatile din sudul Indiei la sprijinirea copiiilor din Bangladesh.

Colectia H&M All for Children cuprinde articole clasice vesele, pe care atat parintii, cat si copiii le vor adora.

93687.jpg


Delicatetea detaliilor si atentia pentru design se regasesc in aceasta colectie ca In orice colectie de moda, aceasta fiind totodata conceputa special pentru copii.

Colectia All for Children este creata pentru a fi multifunctionala, deci articolele pot fi combinate, asortate si purtate pe tot parcursul sezonului si nu numai.
64051.jpg
De asemenea, este o colectie atractiva, pentru care s-a folosit casmir pentru a asigura confortul copiilor atunci cand vremea se va mai raci.

Modelele sunt articole clasice actualizate printr-o nota contemporana.

Articolele propuse pentru fete sunt rochii, fuste, pantaloni scurti si veste, decorate cu imprimeuri florale, funde si borduri cu dungi, toate In culori de toamna precum nude, aluna si coral.

93688.jpgPentru baieti sunt disponibile camasi In carouri, pantaloni de trening si hanorace, blazere din catifea, precum si indispensabila parka.

Fondurile stranse din vanzarea colectiei vor sprijini initiativa All for Children, al carei obiectiv este de a crea o schimbare pe termen lung pentru generatiile de copii din unele dintre cele mai sarace parti ale lumii, unde sunt fabricate multe dintre hainele H&M.

H&M va sustine activitatea UNICEF de a proteja drepturile copiilor din Bangladesh, contribuind la asigurarea accesului in scoli.

Noi credem ca toti copiii care invata sa scrie si sa citeasca sunt mai bine pregatiti ca sa ia decizii In cunostinta de cauza cu privire la viitorul lor.

Pentru mai multe informatii despre All for Children, va rugam vizitati www.hm.com/allforchildren.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

.................................................................................................
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right