Sfaturi pentru tatici de la Brad Pitt

Sfaturi pentru tatici de la Brad Pitt
  calendar_month        
Exact ce ne trebuia - sfaturi pentru tatici de la Brad Pitt. Actorul american, tata a sase copii, toti cu varste sub 7 ani, a invatat o serie de lucruri folositoare odata ce a devenit parinte… si intr-un timp destul de scurt, am spune noi.


Intr-un interviu acordat revistei People, Pitt a oferit taticilor din intreaga lume trei sfaturi care cu siguranta le vor folosi la nevoie.


1. Crema de piele Boudreaux's Butt Paste este ideala pentru iritatiile provocate de scutece. Si Brad Pitt si fiica lui Shilou au beneficiat din plin de efectele "miraculoase" ale cremei, astfel ca Brad a considerat ca ar trebui sa imparta acest mic pont si cu ceilalti tatici.


2. Servetelele umede sunt cel mai la indemana truc atunci cand ai nevoie sa te improspatezi, atat pentru tine cat si pentru bebelusul tau. Nu e ca si cum ar fi facut cine-stie-ce descoperire - eu n-am copii si totusi am cate un pachet se servetele la birou si unul in masina. Da, sunt bune, dar stiam asta deja.3. In octombrie 2006, Brad Pitt a marturisit ca are numeorase probleme cu parul fiicei sale, Zahara. Solutia insa nu a intarziat sa apara - produsele cosmetice de par create de compania Carol's Daughter au rezolvat problema, iar fiica lui are acum o coafura stralucitoare.


Multumim Brad pentru ponturi. Unele le stiam, altele nu, insa ceea ce ne-a spus de fapt este ca in fond e si el uman si face aceleasi lucrurica restul lumii pentru a avea grija de copiii sai.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

UN VIS?..SAU..UN SCOP?
  • person

    "poezii si sentimente"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right