Vara cu copiii: ghid de supravietuire

Vara cu copiii: ghid de supravietuire
  calendar_month        
Dupa un an scolar nebun, cu treziri matinale si alergat spre scoala sau gradinita, iata c-a venit si vremea vacantei de vara. Daca nu ai unde sa-ti trimiti copiii, inseamna ca trebuie sa fii o mamica pregatita. Iata ce trebuie sa ai la indemana pentru a supravietui vacantei de vara !

Un cort in casa

Cortul le ofera copiilor ore intregi de distractie. E minunat!

Provizii de urgenta

Tine un dulap secret umplut bomboane, acadele, biscuiti si jeleuri. Dulciurile sunt salvatoare in zilele ploioase, iar tu te poti simti ca o eroina timp de vreo 3 secunde.

O piscina gonflabila

Daca ai un pic de curte, o piscina gonflabila il va face fericit pe puiul tau.

Un plan

Fie ca mergeti la zoo, in parc, la niste prieteni sau prin oras, e util sa aveti un plan pentru fiecare zi. Altfel, inevitabil va aparea intrebarea "si noi ce mai facem acum?" sau "m-am plictisit", iar asta te poate distruge nervos. Mai bine auzi "mai e mult pana ajungem acolo?"

Ajutorul mamei

Gaseste o vecina pensionata, care oricum se plictiseste pe-acasa, da-i niste banuti, mai putin de salariul minim pe economie, si ea se va bucura sa te mai ajute din cand in cand cu copiii.

Inghetata

In caz ca ai nevoie sa mituiesti copiii, inghetata functioneaza intotdeauna.

O vacanta

Ia-ti macar o vacanta de 2 saptamani departe de copii, ca sa simti si tu ca-i vara. Mergeti la o nunta in alt oras, la mare sau la munte.

Recomandari