Maiastra, povestea rescrisa a iei

Maiastra, povestea rescrisa a iei
  calendar_month     photo_cameraMaiastra, povestea rescrisa a iei    
Universul DallesGO, cea mai creativa si interactiva platforma de cursuri after-work din Bucuresti si Galeria GALATECA va invita joi, 1 august, orele 20:00, la un eveniment dedicat iei traditionale romanesti si reinterpretarii contemporane a acesteia, cu participarea stilistului si profesorului diviziei de stilism si tendinte DallesGO, Ovidiu Buta.

Evenimentul este un produs al parteneriatului dintre GALATECA si DallesGO si face parte din proiectele artistice derulate in cadrul expozitiei "Maiastra - Povestea nespusa a iei" ce aduce in atentia publicului pasionat de traditiile romanesti ia, ca simbol identitar si obiect de arta. Organizata in perioada 20 iunie - 25 august, expozitia prezinta istoria iei prin fascinante povesti, legende si traditii.

Avem placerea sa va invitam la un show de moda in inceputul caruia povestea nespusa a iei va fi dezvaluita cu mult farmec de directorul artistic al GALATECA, Iulia Gorneanu, iar echipa de stilisti DallesGO, coordonata de Ovidiu Buta, va rescrie parcursul iei ca obiect vestimentar autentic romanesc cu puternic statut transformator in fashion si ne va arata cum putem integra cu rafinament camasa populara in tinutele contemporane.

Sustinut de diviziile de Stilism, Make-Up si Hairstyling ale platformei de cursuri after-work Universul DallesGO, evenimentul va avea ca highlight fashion show-ul Ia Ready-to-wear. Realizat de stilistii DallesGO, cu ii vintage, moderne si cu participarea unora dintre cei mai importanti designeri romani - show-ul de moda va dezvalui abordari actuale ale portului traditional romanesc, pastrandu-i autenticitatea.
Recomandari