Mathilde propune noi creatii in nuante reci, pentru o toamna chic

Mathilde propune noi creatii in nuante reci, pentru o toamna chic
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Nov 2013, 16:18
    photo_cameraMathilde propune noi creații în nuanțe reci, pentru o toamnă chic    
Rochiile si pardesiele Mathilde pentru sezonul rece sunt inspirate din nuantele naturii in sezonul rece - gri, maro, ruginiu, albastru

Toamna este o a doua primavara, in care fiecare frunza este o floare, spunea Albert Camus. Motivele florale reprezinta, de altfel, elementul de marca al celor mai noi creatii Mathilde. Prin intermediul lor, atat rochiile, cat si pardesiele sau pantalonii aduc in centrul atentiei delicatetea si naturaletea femeii moderne.

PICTORIAL ele.ro: 4 tinute cu care nu poti da gres in aceasta toamna

Nota de rafinament si feminitate adaptate anotimpului rece este subliniata si de varietatea de culori in trend - negrul, maro, ruginiu, albastru, verde - si texturi folosite in crearea obiectelor vestimentare, care ofera posibilitatea de a avea oricand la indemana o tinuta unica, casual sau eleganta, care sa te personalizeze.

Una dintre tendintele toamnei este si multifunctionalitatea. Creatia Paianjen, de exemplu, poate fi purtata ca rochie, impreuna cu un brau sau ca o vesta eleganta in completarea unei tinute de zi sau de seara.

In aceasta toamna, materiale precum lana, catifeaua, matasea, jerseul contribuie la senzatia de elegant, dar confortabil.

Cateva dintre cele mai reprezentative modele din noua colectie:

66477.jpg

98156.jpg

98155.jpg
Recomandari